Televizyon
14 Eki 2016 15:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:36

Herkes aynı soruyu soruyor: Oktay Usta'ya ne oldu?

Samanyolu televizyonunda yaptığı yemek programıyla adını duyuran ve ardından FETÖ'den gözaltına alınan Oktay Usta'dan uzun süreden beridir haber yok.

Gerçek ismi Oktay Aymelek olan ama halk tarafından Oktay Usta olarak bilinen, Samanyolu televizyonunda uzun yıllar yemek programı yapan Oktay Usta'dan haber alınamıyor.

YEMEK PROGRAMI İLE ŞÖHRETİ YAKALADI

Yemek programı ile şöhreti yakalayan Oktay Usta, Gülen cemaatinin amiral gemisi olan Samanyolu TV'de program yapıyordu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alınan isimler arasında yer alan Oktay Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmişti.

"ZAMAN KARDEŞLİK ZAMANI"

Sosyal medya hesabından darbe girişimini kınayan Oktay Usta, "Bugün birlik zamanı, kardeşlik zamanı", "Allah devletimize, milletimize zeval vermesin", "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" şeklinde paylaşımlarda bulunmuştu.

OKTAY USTA'YA NE OLDU?

Darbe girişiminin ardından demokrasi pilavı dağıtılırken görüntülenen ve ardından gözaltına alınan Oktay Usta'dan uzun süreden beridir haber yok. Şimdi herkes aynı soruyu soruyor: Oktay Usta'ya ne oldu?