Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 6 yılda 98 kilo verdi! İnanılmaz değişim

Hercai dizisinin Melike'si Aslı Samat 6 yılda 98 kilo vererek bir başarıya imza attı. Samat katıldığı canlı yayında 16 kilo daha vermek istediğini söyledi. Samat kilo almasının sebebinin "erkeklerden korkması" olduğunu da ifade etti.

Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 6 yılda 98 kilo verdi! İnanılmaz değişim - Sayfa 1

Hercai dizisinde Melike karakterine hayat veren oyuncu Aslı Samat, Kanal D'de yayınlanan bir magazin programına konuk oldu. 6 yılda 98 kilo veren Aslı Samat, yeni hayatını anlattı...

İşte Samat'ın değişimi ve hikayesi...

113
Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 6 yılda 98 kilo verdi! İnanılmaz değişim - Sayfa 2

Aslı Samat'ın inanılmaz değişimi

Hercai dizisinin güzel oyuncusu kilo verdiği dönemi anlattı. "98 kilo verdim. 100 kilo vermiş olmak istiyorum ama o son ikiyi hala veremedim. Şu an 75 kiloyum" dilen Samat yaşadıklarını şöyle anlattı:


213
Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 6 yılda 98 kilo verdi! İnanılmaz değişim - Sayfa 3

"Sinir krizi geçirdim bir gece yarısı. Mutsuzdum aşk yok iş yok para yok hiçbir şey yok. Bir tek annem var yanımda başka da bir şey yok. O yüzden bir gecede karar verdim.


313
Hercai'nin Melike'si Aslı Samat 6 yılda 98 kilo verdi! İnanılmaz değişim - Sayfa 4

SABAH PİZZA YİYORDUM

Ağladım ağladım sabah kalktım anneme tüp mide ameliyatı olacağım dedim. O da 'Sana bunu söylemeye çalışıyordum tepkinden korktuğum için söyleyemedim' dedi. O dönem bir iş yapabildim. Otobüste ikili koltuklara oturamıyordum utanıyordum. Son 3 sene yedim yalan söyleyemem ilaçtan diyemem. -Sabah kalkıyordum pizzayla kahvaltı yapıyordum. Hiçbir şey yoksa bile makarna yiyordum.


413