Dünya
14 Haz 2021 14:32 Son Güncelleme: 14 Haz 2021 15:20

Her şeyi önceden bilen Kassandra’dan ürküten iddia! ‘Medyada taşlar yerinden oynayacak…’

Ünlülerin kapısında sıra beklediği, her şeyi önceden bilen astrolog Kassandra’dan çarpıcı iddialar geldi.

Her şeyi önceden bilen ünlü isimlerin astroloğu Kassandra’dan çarpıcı iddialar geldi. Bu sene içinde medyada taşların yerinden oynayacağını belirten Kassandra, “Büyük bir medya kuruluşu el değiştirecek. Bu bina çok kalabalık bir ilçede bulunuyor. Küremde insan yoğunluğunu gördüm ve bayrağın yarıya inmesini satışa yorumladım. Bu el değiştirmenin ardından diğer medya kuruluşlarında da taşlar yerinden oynayacak. İnsan sirkülasyonunu yıldızlar gösterdi” ifadelerini kullandı.

ETKİLERİ KONUSUNDA UYARMIŞTI

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, 10 Haziran günü saat 13:52’de İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının sert etkileri olacağını belirtmişti.

UÇAK DÜŞÜŞÜNÜ BİLMİŞTİ

Kassandra'nın işaret ettiği 10 Haziran tarihinde Myanmar'da askeri uçağın düşmesi sonucu 13 kişi hayatını kaybetmiş, 16 kişi de yaralanmıştı. 16 ordu personelini taşıyan askeri uçağın Mandalay'daki bir çelik fabrikasının üzerine düşmüştü.

Kassandra'nın yayınlanan yazısından 2 gün sonra Mali'de, Mopti Bölgesi'nde düzenlenen hava saldırısında 100'den fazla kişi ölmüştü.

Bu iki olayı da gördüğünü söyleyen Kassandra "Bu olay hava taşıtlarını da olumsuz etkileyecek. Bir tanesinin düştüğünü küremde gördüm. İnşallah can kaybı yaşanmaz" demiş. Ardından da dumanları, insanların kaçışmasını gördüm. Bombalı saldırılar, çatışmalar bu ay ayyuka çıkacak. Ne alınan tedbirler ne de uyarılar bunların önüne geçemeyecek" yorumunu yapmıştı.

SEL BASKINLARINI DA BİLDİ

Kassandra "Türkiye'nin bir çok ilinde yüksek tepelere yaz ayının başlangıcında havalar soğuyup, kar yağmaya başladı. Nisan yağmurları olarak bilinen şiddetli yağışlar, Haziran ayında da devam ediyor. Bir çok şehrimizde sel baskınları oluşacak" demişti. Yağışların bu ay belli aralıklarla devam edeceğini belirten Kassandra, Türkiye'nin bir çok illinde gerçekleşen ve yaşamı kabusa çeviren sel baskınlarını da bildi. Sel baskınlarından komşumuz Yunanistan'da nasibini aldı ve Selanik'te 2 kişi aracının içinde hayatını kaybetti.

DEPREMLERİ DE BİLDİ

Ülkemizde meydana gelen depremleri de bilen Kassandra "Kimse endişeye kapılmasın. Büyük deprem henüz küremde gözükmüyor" diye konuştu.