Her şeyi bilen dizi Simpsonlar'dan yeni kehanet: Savaş çıkacak

Amerika Birleşik Devletleri’nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar kahenetleriyle dünya genelinde gündem olmaya devam ediyor. Geleceği öngörme konusundaki başarısıyla fenomene dönüşen dizinin son kehaneti sosyal medyayı salladı.

Her şeyi bilen dizi Simpsonlar'dan yeni kehanet: Savaş çıkacak - Sayfa 1

ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar’ın bir sahnesinin 2023 sonbaharında Kosova-Sırbistan savaşının yaşanacağını öngördüğünü iddia etti.

16
Her şeyi bilen dizi Simpsonlar'dan yeni kehanet: Savaş çıkacak - Sayfa 2

Simpsonlar’ın Disney’in Fox’u satın alması, Trump’ın başkanlığı, Kamala Harris’in başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü, eski Beatles mektubu, 11 Eylül Saldırıları ve Lady Gaga’nın Super Bowl’da havaya uçması, Titan faciası hatta Kahramanmaraş depremini önceden bildiği iddia edilmişti. Dizinin Rusya-Ukrayna savaşını öngördüğünü de iddia eden sosyal medya kullanıcıları bu kez de Amerikalı gazeteci Natalie Morris’in sözleriyle yeniden gözlerini Simpsons kehanetlerine çevirdi.

26
Her şeyi bilen dizi Simpsonlar'dan yeni kehanet: Savaş çıkacak - Sayfa 3

Amerikalı gazeteci Natalie Morris, katıldığı bir televizyon programında Simpsonlar’ın 2023 yılı için bir savaş kehanetini fark ettiğini dile getirdi. 2023 yılının sonbaharında Balkanlar’da çıkan bir savaşı içeren sahnelere yer verilen bölüm için Morris, “Kosova, Simpsonlar'ın 2023 sonbaharında Kosova ve Sırbistan arasında bir savaş çıkacağını öngören bu sahnesini gördünüz mü? Uğursuz görünüyor” dedi.

36
Her şeyi bilen dizi Simpsonlar'dan yeni kehanet: Savaş çıkacak - Sayfa 4

Morris, söz konusu sahnelerin 2005 yılında yayınlanan “Home Away From Homer” bölümüne ait olduğunu ve televizyonda yayınlandığını söyledi.

46