Magazin
01 Ağu 2012 17:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:59

"HER ŞEYE BURNUNU SOKAN HÜLYA AVŞAR BENİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Beyaz Tv'de program yapan Deniz Akkaya, Hülya Avşar için açtı ağzını yumdu gözünü!

Hafta içi hergün Beyaz Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanan Deniz Akkaya'nın dünkü konukları yeni çıkardığı kitabı "Falan Filan" ile gündemde olan Oben Budak, ünlü tasarımcı Simay Bülbül ve gazeteci Esin Övet oldu

Programda ünlü köşe yazarı gazeteci Esin Övet, "İnsanlar köşelerinde bile edebi olmaya çalışıyor. Ünlüler de çok sahte şu an. Eskiyi tercih ediyorum. Ünlüye gazeteci olarak direkt ulaşabiliyordunuz. Şimdi yeni oyuncular çok uzaklar. Biz ulaşamıyoruz, bizi geç kendi basın danışmanları ulaşamıyor. Yeni oyuncular kendini beğenmiş ukala. Diziler şimdi çok revaçta, bir anda ünlü oluyor, dizi ikinci dönem yayından kalkınca unutuluyorlar İlerleyişi bilmiyorlar."

Cüneyt Özdemir'le küstük, twitterda blokladı beni. Kastamonu'ya beraber gittik, yol boyunca kavga ettik döndüğümüzde bloğu kaldırmıştı. Modacı dediğin evde oturup canı sıkılmış hadi bu işi yapayım demiş, eşinin de biraz parası varsa tamam.  Artık insanlarda "bu geceyi kiminle geçireceğim" derdi var, kadında da erkekte de. Kimse eğlenmiyor, herkes aranıyor. İki sene evvel "Mehmet Ali Erbil'in çıtır sevgilisi" haberi yaptılar benim için. Yeni nesil bu mesleğe emek vermiyor. Özenli değiller.

Bazı köşe yazarları sadece onlar yazıyor diye gazeteleri satılıyor sanıyor. Ama muhabir olmazsa satmaz o gazete. Muhabir, fotoğrafçı ve paparazzi önüne geleni çekmek zorundalar, yapmazlar da atlarlarsa azar işitiyorlar. Bizde alt yapı sıfır. İnsanlar kendini geliştirmiyor. " derken Oben Budak "Para tabi önemli ama asıl mutlu eden insanların gelip "bir günde okuduk" demesi. Twitterda kendimizi açıyoruz, başkalarının röntgenlemesine izin veriyoruz. Gece arkadaşlarıdan sıkıldım artık"  dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında esas açıklama Deniz Akkaya'dan geldi. Akkaya "Hülya Avşar'ı eskiden severdim ama artık her konuya burnunu soktuğu için insan olarak benim için bitmiştir." dedi. Akkaya ile Avşar'ın kavgası 6 yıl öncesine dayanıyor. Deniz Akkaya, eski sevgilisi Murat Aslan'dan dayak yediğini söylediği günlerde, Avşar onun için "Dayak cennetten çıkmadır. Hak eden dayağı yer" demişti.