Her koşulda kavga çıkarıyorlar! İşte astrolojiye göre en kavgacı 5 burç

Öfke duygusu bazı insanlarda diğerlerine göre çok fazladır. Yaşadığı duruma karşı hızlıca öfkelenen bireyler, kısa sürede kavga çıkarıp ortamı gerebilir. İşte astrolojiye göre kavga edilmemesi gereken 5 burç…

Her koşulda kavga çıkarıyorlar! İşte astrolojiye göre en kavgacı 5 burç - Sayfa 1

ASLAN BURCU

Çabuk sinirlenebilen bir yapıya sahip olan Aslan bireyi, kavga ettiği kişiyi uzun süre görmezden gelip hayatına devam edebilir. Saygısızlığa tahammülü olmayan Aslan bireyi, sözlü bir savaşa girdiğinde düşündüklerini doğrudan söyleyebilir. Durumu çok kişisel hale getirme alışkanlıkları olan Aslan burçları mutlaka haklı olduğunu kanıtlamak için bu tartışmaları sürdürür.

15
Her koşulda kavga çıkarıyorlar! İşte astrolojiye göre en kavgacı 5 burç - Sayfa 2

BAŞAK BURCU

Kendini güveni düşük olan Başak burcu hayal kırıklığına uğradığı anda öfkesini hızlı şekilde gösterebilmektedir. Savaşma eğilimi olan Başak burcu bireyi, sesini yükselterek karşısındaki bireyi bastırma eğiliminde olabilir.

25
Her koşulda kavga çıkarıyorlar! İşte astrolojiye göre en kavgacı 5 burç - Sayfa 3

BOĞA BURCU

Tartışmaya girme eğilimi fazla olan Boğa burcu bireyleri, istedikleri olmadığı zaman huzursuz olacağı için çabuk öfkelenebilir. Çoğu zaman kavgaya zemin hazırlayan kişiye bağırabilen Boğa burcu kendisiyle aynı düşünceye sahip olan kişilerle bile kavga edebilir.

35
Her koşulda kavga çıkarıyorlar! İşte astrolojiye göre en kavgacı 5 burç - Sayfa 4

İKİZLER BURCU

Değişken ruh halleriyle çekilmez bir insana dönüşebilen İkizler bireyi, ebeveynleri ve eşleriyle çok kavga etme eğilimindedir. İstedikleri olmayınca tartışmaktan geri durmayan İkizler, kısa sürede kavga çıkarıp ortamı gerebilen bir yapıya sahiptir. Kavgada incitici sözler kullanabilen İkizler bireyi, sevdiği veya değer verdiği kişinin kalbini kırabilir.

45