Gündem
20 Mar 2012 22:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:27

HEPİMİZ MAĞDURUZ,BİRAZ VİCDAN LÜTFEN! NAGEHAN ALÇI'DAN PATRONU KARAMEHMET'E ÇAĞRI!

Akşam yazarı Nagehan Alçı canlı yayında gazetesinin patronu Mehmet Emin Karamehmet'e seslendi.

Akşam çalışanlarının sıkıntılarına vurgu yapan Alçı 3 aydır maaşların yatmadığını belirtti ve "biraz vicdan lütfen" dedi.

Alçı, Akşam çalışanlarının çok zor durumda olduklarını ve gazetede işlerin içinden çıkılmaz hale geldiğini söyledikten sonra Karamehmet’e seslendi:

"Ben bir Akşam yazarıyım ve buradan kendi patronuma seslenmek istiyorum. Akşam gazetesinde işler gerçekten de çok kötü hale gelmiş durumda. Hepimiz mağduruz. Çalışanlar maaşlarını alamıyorlar. Çok zor durumdalar. Büyük bir sefalet tablosu var. Gazeteciliğin bir onuru varsa bu arkadaşlar da en azından asgari bir saygıyı hakediyorlar. Zaten çok düşük ücretlerle çalışıyorlar. O kağıt üstünde yazan maaşlarını almaları da haklarıdır..."

KARAMEHMET’E BİR ELEŞTİRİ DE AHMET KEKEÇ’TEN

Alçı’dan sonra söz alan Ahmet Kekeç de Karamehmet’e çağrı yaparken "madem medyayı PR için kullanıyorsun çalışanların hakkını da ödeyeceksin" dedi.

"Farklı iş kollarında olan iş adamlarının medyaya girmesiyle yeni bir dönem başladı. Medyayı kendi işlerinin tanıtımı için PR’ı için kullanıyorlar. Ben bunun gayrımeşru bir ilişki olduğunu söylemiyorum. Ey Karamehmet  madem bunu PR için kullanıyorsun o zaman gazetelerinde televizyonlarında çalışan insanları mağdur etmeyeceksin. En zengin iş adamları listeleri yayınlanıyor ve Mehmet Emin Karamehmet bu listelerde sürekli yer alıyor. Madem öyle bu çalışanların hakkını vereceksin kardeşim bu kadar basit..."