Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 şiddetindeki deprem, 10 ilimizde büyük yıkıma yol açtı. Dört büyükler ve spor camiası, zor günde bir araya geldi. Yardımları yola çıkaran İstanbul'un üç büyük kulübü, kampanyaya destek vermek isteyen ezeli rakip taraftarlarına stat kapılarını açtı.

Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 1

Başta 4 büyükler olmak üzere TFF, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Medipol Başakşehir ve Türkiye Atletizm Federasyonu depremzedelere her türlü yardımın ulaştırılacağına dair hazırlıklara geçtiklerini açıkladı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yardımda bulunmak isteyen taraftarlara statların kapılarını açtı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, sosyal medyadan birbirlerinin paylaşımlarını alıntılayarak futbolseverlere çağrı yaptı. Üç büyük kulüp, taraftarlarından hangi stat yakın ise oraya gitmelerinin uygun olacağını bildirdi.

113
Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 2

TFF 20 MİLYON LİRALIK BAĞIŞLA KAMPANYA BAŞLATTI
Türkiye Futbol Federasyonu, futbol camiasını yardım kampanyasına davet etti. 20 milyon lira bağışta bulunduğunu açıklayan TFF, futbol camiasından destek istedi.

213
Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 3

GİYİM İHTİYACINI ANTALYASPOR VE BAŞAKŞEHİR KARŞILAYACAK
Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik depremde yardıma ihtiyacı olan depremzedeler için İstanbul ekiplerinden Medipol Başakşehir Kulübü'nden de konuyla ilgili açıklama geldi. İstanbul temsilcisinin yaptığı açıklamada, "Başakşehir Store'daki tüm kışlık ürünlerimizi, Deprem bölgesine iletilmek üzere Başakşehir Belediyesi'ne teslim ettik" ifadeleri kullanıldı. Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, "Antalyaspor Store'da bulunan tüm mont, atkı, bere, eldiven, yağmurluk, sweatshirt ve battaniye gibi kışlık ürünlerin depremzedelere ulaştırılacağı bildirildi.

313
Hep birlikte tek yürek! Spor camiası depremzedeleri yalnız bırakmadı - Sayfa 4

"BU YARALARI SARMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek'te NEF Stadyumu'nda kurulan yardım toplama merkezinde açıklamalarda bulundu. Özbek yaptığı açıklamada; "Bütün Türk Milleti'ne geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir şeyi göstermesin. Galatasaray olarak elimizden gelen her şeyi depremzedelere ulaştırmaya çalışıyoruz. Ekibimiz hemen bölgeye intikal edecek. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yardımları bölgeye hemen ulaştıracağız. Ekibimiz bölgeye intikal edecek. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Bu yaraları sarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

413