Magazin
28 Mar 2011 10:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:10

HEMŞİRELER TATLISES'E KİTAP OKUYOR!

Tatlıses hayranlarına müjde! İbo, haftaya konuşabilecek. İşte o açıklamalar.

13 Mart Pazar gecesi uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanan ve o günden beridir Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören İbrahim Tatlıses’e hemşireler tarafından kitap okunmaya başlandı.

Tatlıses’le ilgilenen hemşireler, ünlü sanatçıya günde iki saat kitap okuyor. Tatlıses ayrıca yaklaşık bir haftadır müzik dinliyor. Müziklerin iki günde bir değiştirildiği de gelen bilgiler arasında.

Babam haftaya sizle konuşur

Önceki günkü ziyaretçiler arasında şarkıcı Doğuş da vardı. Tatlıses ile birebir görüşmediğini söyleyen Doğuş, “Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Durumu hakkında doktorlardan bilgi aldım. Durumu gün geçtikçe iyiye gidiyormuş. Bu haberlere çok seviniyorum” dedi. İbrahim Tatlıses’in bir an olsun yanından ayrılmayan oğlu Ahmet Tatlı babasının yanına çıkarak “Baba hayatında hiç bu kadar yatmamıştın hiçbirşeyi düşünme ve keyfine bak” dedim. Bana güldü. Şu anda durumu çok iyi. Önümüzdeki hafta da eminim sizinle kendisi konuşur. Kendi isteğiyle tek başına fotoğraf çektirdi. Önümüzdeki günlerde basına bu fotoğraflar dağıtılacak” diye konuştu.

Hürriyet