Televizyon
22 Ara 2020 12:30 Son Güncelleme: 22 Ara 2020 12:44

Hem anneyle hem kızıyla olan hoca krizi büyüyor... "Muhafazakar başka kadınlar da beni aradı"

ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” adlı programda, anne kızın aşık olduklarını açıkladıkları kişinin dini duyguları istismar ederek başkalarını da mağdur ettiği iddia edildi.

Esra Erol'da programında geçtiğimiz hafta bir anne ve kızının, aynı kişiye aşık olduğunu açıklayarak tartışmasına neden olan kişinin dini duyguları istismar ederek başka kişileri de mağdur ettiği iddia edildi. 

ATV'de yayınlanan programda, kendisini 'Adnan Hoca' olarak tanıtan kişinin başka kadınlardan da fotoğraf istediğini belirten anne Ayşe Çekem, "Hafta sonu, bu adamın mağdur ettiği muhafazakar başka kadınlar da beni aradı. Bu adam okumadan önce kadınlardan değişik değişik fotoğraflar istiyor. Özellikler dul kadınlara aşk mesajları atıyormuş" dedi.

"Esra Erol'da" programa katılan Ayşe Çekem, kızı Merve Nur'un kendinden 41 yaş büyük Adnan Yıldırım ile beraber kaçtığını belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Ayşe Çekem, kızı Merve Nur'un Adnan Yıldırım'ın yanına  "İş görüşmesine gidiyorum diyerek" gittiğini ve evden kaçtığını söyledi.