Gündem
12 Haz 2022 15:15 Son Güncelleme: 12 Haz 2022 15:32

Helikopter kazasında ölenlerin son anları ortaya çıktı

İtalya'da 2 gün önce meydana gelen ve 4'ü Ezcaşıbaşı çalışanı olmak üzere 7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde helikopterin sorunsuz uçtuğu görülürken, havanın sisli olduğu detayı da gözlerden kaçmadı.

Fuar için İtalya'ya giden Ezcaşıbaşı Holding çalışanlarını taşıyan helikopter, geçtiğimiz günlerde Apenin Dağları'nda kayboldu. Acilen başlatılan çalışmaların ardından dün helikopterdeki kişilerin cansız bedenine ulaşıldı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
7 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Lübnanlı yolcunun çektiği ve İtalyan basınının paylaştığı görüntülerde, helikopterin sorunsuz uçtuğu görülüyor.

HAVADAKİ SİS GÖZDEN KAÇMADI
Ancak havanın sisli ve bulutlu olduğu da gözlerden kaçmıyor. İtalyan yetkililer kazanın kötü hava koşullarından gerçekleşmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

ECZACIBAŞI'NIN 4 YÖNETİCİSİ VEFAT ETTİ
Helikopterde Eczacıbaşı Holding'in 4 yöneticisi, 2 Lübnan vatandaşı ve İtalyan pilot Corrado Levorin bulunuyordu. Apenin Dağları'nda ulaşılan helikopter enkazında 7 kişinin de cansız bedeni bulunmuştu.