Hekimoğlu'nun Doktor Zeynep'ini hiç böyle görmediniz!

Kanal D'nin daha ilk bölümden büyük beğeni toplayan dizisi Hekimoğlu'nun Doktor Zeynep'i Damla Colbay cesur instagram pozları ile sosyal medyanın dilinde.

Hekimoğlu'nun Doktor Zeynep'ini hiç böyle görmediniz! - Sayfa 1

Kanal D ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Hekimoğlu, Altın Küre ödüllü House M.D’nin Türkiye uyarlaması olarak ekran macerasına başladı. Dizi daha ilk bölümüyle büyük beğeni topladı. Oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken dizi salı akşamları seyircisiyle buluşuyor.


118
Hekimoğlu'nun Doktor Zeynep'ini hiç böyle görmediniz! - Sayfa 2

Tuzla'da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi'nde çekilen Hekimoğlu dizisinin oyuncuları da seyirci tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Ateş'in ekibindeki tek kadın doktor olan Zeynep'e hayat veren güzel oyuncu Damla Colbay...


218
Hekimoğlu'nun Doktor Zeynep'ini hiç böyle görmediniz! - Sayfa 3

27 yaşında olan güzel oyuncu dizide takındığı ciddi maskeyle kadınlığını gizlemeye çalışan, hastalara karşı çok şefkatli ve merhametli olan, her şeyiyle Ateş'in zıttı bir karakteri Doktor Zeynep Can'ı canlandırıyor.


318
Hekimoğlu'nun Doktor Zeynep'ini hiç böyle görmediniz! - Sayfa 4

Daha önce Kara Para Aşk dizisi ile ekran macerasına çıkan güzel oyuncunun yıldızı Hekimoğlu ile yeniden parladı. Diziden sonra takipçi sayısını hatrı sayılır bir şekilde arttıran Damla Colbay'ın şu an 460 bin takipçisi var.


418