Polemik & Kulis
05 Kas 2015 16:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

Hedefteki yazardan MHP'ye yanıt: Boynukalın'la aynısınız, AKP'yle ortaksınız!

Milliyetçi camianın önde gelen gazetelerinden Yeniçağ'ın yazarı Ahmet Takan, Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli görüşmesinin ardından MHP’den tepkilere yanıt verdi.

Milliyetçi camianın önde gelen gazetelerinden Yeniçağ'ın yazarı Ahmet Takan, Tayyip Erdoğan-Devlet Bahçeli görüşmesinin ardından MHP’den tepkilere yanıt verdi.

Kendisine tehdit mesajlarının geldiğini ifade eden Ahmet Takan, “Metotlarınız da, Hürriyeti basan AKP'li Abdurrahim Boynukalın ile aynı. Sonuçta; AKP'nin her konuda çözüm ortağısınız!..” diye yazdı. MHP’ye ve Devlet Bahçeli’ye seçim sonuçları nedeniyle tepki göstermek isteyenlerin tehdit edildiğini belirten Takan, Bahçeli’nin istifa etmesi tartışmasına ilişkin ise “Seçim gecesi, Bahçeli istifa etmesin diye ağlayan genel başkan yardımcısını da biliyorsunuz” iddiasını gündeme getirdi.

“BEN ONUN SAYIN BAHÇELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

“Doktor Devlet Bahçeli Başarılıdır” başlıklı yazısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan gelen yazılı açıklamaya yanıt veren Ahmet Takan, bu yazıda gündeme getirdiği Erdoğan-Bahçeli görüşmesi iddiasının üzerinde durdu. 

“Sayın okurlar, benden de haber kaynaklarımı satmamı beklemeyin. Gerekirse bunun bedelini de ödemekte bir an bile tereddüt göstermem. Fakat Devlet Bahçeli-R.Erdoğan görüşmesi ile ilgili kuvvetli delil istediniz. Ben de size açık kaynaklardan sunayım” diyerek şunları yazdı:

“Bayramın 2'nci günü 24 Eylül Perşembe. Tarih, 2 Ekim Cuma. Tuğrul Türkeş'in katıldığı canlı TV programında gazeteci sorar ve cevabını alır; ‘Baykal görüşmesi yapıldığında bir MHP'li de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü’ denilen MHP'li siz miydiniz?

-Ben onun Sayın Bahçeli olduğunu düşünüyorum. Tahmin ediyorum ama MHP'deki saygıdeğer arkadaşlarımız bu konuda açıklama yaparlarsa tahminin ötesinde de yorumlara girerim.

İroni mi yapıyorsunuz?

- Hayır. Hiç şaka yapar bir halim var mı?”

“AĞLAYAN GENEL BAŞKAN YARDIMCISINI DA BİLİYORSUNUZ”

Ahmet Takan “1 Kasım akşamı MHP Genel Merkezi önünde Doktor Devlet Bahçeli lehine slogan attırıldığı ve tepkilerini dile getirmek için yola çıkan Ülkücülerin tehdit edildiğine ilişkin satırlar da yalanlanmış” dedi.

“Yahu ayıp be!..” diye sitem eden Takan, yazısını şöyle tamamladı:

“Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un o yakışıksız tehdit cümleleri hâlâ sosyal medyada yerini koruyor... Seçim gecesi, Bahçeli istifa etmesin diye ağlayan genel başkan yardımcısını da biliyorsunuz. Neyse, duygusal bir durum!..”

“METOTLARINIZ DA, HÜRRİYETİ BASAN AKP'Lİ ABDURRAHİM BOYNUKALIN İLE AYNI”

“Aslında bu kadar uzun uzadıya cevaba gerek yoktu. Sizlere, sadece Ülküdaşlarımdan gelen e-postalardan kısa bir özet alsaydım Semih Yalçın'a cevap vermeye ve yazımı doğrulamaya yeterdi.. Fakat, çekişmeli bir kongre öncesi Devlet Bahçeli'nin karşısındaki aday için imza veren bir imam efendinin evinin, bazı çakallar tarafından basılıp, eşi hanımefendinin yanında zorla imzasının geri alındığına şahitlik etmiş biriyim. Hoca efendinin ağlamaklı sesi hâlâ kulaklarımda. Son Ülkücülerin altın değerinde olduğu günlerden geçiyoruz. Burada kalsın!.. Son olarak; beni "zarar görmekle" tehdit etmişsiniz. Size yakışanı yapmaktan geri durmayın... Metotlarınız da, Hürriyeti basan AKP'li Abdurrahim Boynukalın ile aynı. Sonuçta; AKP'nin her konuda çözüm ortağısınız!..”