Polemik & Kulis
13 Haz 2019 13:25 Son Güncelleme: 13 Haz 2019 16:05

Hedefteki gazeteci Hakan Çelik suskunluğunu bozdu! Deniz Zeyrek'i neyle suçladı?

İzlanda-Türkiye maçını izlemek için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile birlikte İzlanda'ya gittiğini duyuran Hakan Çelik sosyal medyanın gündemine oturdu.

Gazeteci Hakan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzlanda-Türkiye maçını izlemek için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile İzlanda'ya gittiğini duyurdu. Ancak bu seyahatin özel uçakla yapılıyor olması, tasarruf tartışmalarının yaşandığı bugünlerde sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Tartışmanın ilk fitilini bir dönem aynı medya grubunda görev yapan Sözcü Gazetesi köşe yazarı Deniz Zeyrek ateşledi.

Zeyrek, Hakan Çelik'in özel uçağın önünde çektirdiği ve "A Milli Takımıza destek için Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu ile İzlanda'ya gidiyoruz" ifadesinin yer aldığı tweeti alıntılayarak, "Memlekette ekonomik kriz, işsizlik, enflasyon/pahalılık, yüksek faiz, yüksek döviz kuru gibi sorunların olmadığının kanıtıdır! Hala bakanlarımızın sırf maç izlemeye jetle gideceği kadar zenginiz." diye yazdı.

Zeyrek'in bu paylaşımının ardından sosyal medya adeta sallandı ve Hakan Çelik'e yoğun eleştiriler yöneltildi.

"DENİZ ZEYREK BENİ HEDEF GÖSTERDİ"

Çelik bu paylaşımlara twitter hesabından cevap verdi. Deniz Zeyrek'in özel uçakta çekilmiş görüntülerini paylaşan Çelik, "Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek aynı formatta benzer seyahatlere defalarca katıldığı halde Twitter’da beni kasıtlı olarak hedef gösterdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun kriz karşısında millilerle birlikte olma gayretini de çarpıttı" dedi.

DENİZ ZEYREK'TEN CEVAP

Deniz Zeyrek Hakan Çelik'in yazısını alıntıyarak şöyle cevap verdi: "Okurken
çok güldüm. Sadece maç izlemeye gitmemişler, kriz çözmüşler. Ben de
çarpıtmışım. (Küçük bir düzeltme: Hayatım boyunca stadda 4 maç izledim.
Hiçbirine jetle gitmedim.)"