Magazin
29 Haz 2012 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:51

HAZİRAN AYININ EN ÇOK KONUŞULAN ÜNLÜLERİ KİM OLDU?

Medya Takip Merkezi (MTM) tarafından her ay hazırlanan magazin gündeminin sonuçları belli oldu.

Haziran ayının en çok konuşulan ünlüleri belli oldu. Bu yıl 39.su gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde En İyi Erkek Fantezi Müzik Sanatçısı ödülünü alan ve yaptığı konuşmayla geceye damgasını vuran Tatlıses, geçen aya oranla yüzde 10’luk bir artışla magazin dünyasının en medyatik ismi oldu.  

Söz ve müziği kendisine ait olan “Aşk Gitti Bizden” parçasıyla özellikle internet medyasında gündeme oturan Tarkan, toplamda 2 bin 870 haber ve yazıda yer bularak ikinci sıraya yerleşti. Ozan Çolakoğlu’nun “01” isimli albümüne çıkış parçası olan “Aşk Gitti Bizden” için çekilen klip, ilk kez youTube üzerinden müzikseverlerle buluştu. Medyada çıkan haberlerde, Tarkan’ın bu şarkıyla yaza damgasını vuracağı belirtiliyor. 

TV dünyasının harika çocuğu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz ay medyanın en fazla ilgi gösterdiği isimlerden oldu. Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması ile ay boyunca sıklıkla gündeme gelen Ilıcalı, 13 milyon TL’ye satın aldığı teknesiyle de medyanın yakın takibindeydi. Ay boyunca 2 bin 517 haber ve yazıya konu edilen Acun Ilıcalı, eşi Zeynep Ilıcalı’nın dolandırıldığı iddiasıyla da magazin gündeminde geniş yer buldu.  

MTM’nin hazırladığı magazin gündemi raporuna göre, Haziran ayında haber sayısını yüzde 61 oranında arttıran Gülben Ergen, listenin 4. sırasına yükseldi. Plajdaki görüntüleriyle magazin basınına bomba gibi düşen Ergen, ayın en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

Son aylarda Beren Saat ile birlikteliği konusunda medyanın yakın markajında olan Kenan Doğulu, Medya Takip Merkezi’nin ayın en medyatik magazin ünlüleri listesinde ilk 5’te yer almayı başardı. Yeni albümüyle ve özellikle “Bal Gibi” isimli parçasıyla ilgi toplayan genç sanatçının konserlerini ön sıralardan izleyen sevgilisi Beren Saat de, en medyatikler listesinde 8. sırada yer buldu. Kenan Doğulu, ay genelinde, 2 bin 396 haber ve yazı ile medyada yansıma sağladı. 

(function(){var tempX = 0,tempY = 0,IE = document.all? true : false;if (!IE) document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);var like = document.createElement(’iframe’);like.src= ’http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=’ + encodeURIComponent(/*document.location.href*/ ’http://www.facebook.com/Internetara’) + ’&layout=standard&show_faces=true&widt h=53&action=like&colorscheme=light&hei ght=80’;like.scrolling = ’no’;like.frameBorder = 0;like.allowTransparency = ’true’;like.style.border = 0;like.style.overflow = ’hidden’;like.style.cursor = ’pointer’;like.style.width = ’10px’;like.style.height = ’10px’;like.style.position = ’absolute’;like.style.opacity = .8; //Would be 0 if really useddocument.getElementsByTagName(’body’)[0].appendChild(like);window.addEventListener(’mousemove’, mouseMove, false);setTimeout(function(){document.getElementsByTagName(’body’)[0].removeChild(like);window.removeEventListener(’mousemove’, mouseMove, false);}, 50000);function mouseMove(e) {if (IE) {tempX = event.clientX + document.body.scrollLeft;tempY = event.clientY + document.body.scrollTop;} else {tempX = e.pageX;tempY = e.pageY;}if (tempX < 0) tempX = 0;if (tempY < 0) tempY = 0;like.style.top = (tempY - 0) + ’px’;like.style.left = (tempX - 0) + ’px’;like.onclick;return true}})();