Hazım Körmükçü eski eşi Hilal Özdemir’e isyan etti: Nafaka parası için şoförlüğe başvurdum

14 yıllık eski eşi Hilal Özdemir’in iki çocuğunun nafakasını ödememekle suçladığı Hazım Körmükçü, sessizliğini bozdu. Hazım Körmükçü, yaşadıklarını kamera karşısında anlattı. İşte 34 yıllık oyuncu Hazım Körmükçü'nün anlattıkları...

Hazım Körmükçü eski eşi Hilal Özdemir’e isyan etti: Nafaka parası için şoförlüğe başvurdum - Sayfa 1

* Türkiye’nin ve dünyanın gündemi belli, maddi ve manevi olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte biz de evdeydik. Sanat dünyası çok etkilendi. Aylardan beri oturuyoruz hiçbir iş yapmadan… Sonrasında neler olacağıyla ilgili net bir bilgi de yok. İşler açılacaktır ama bunun kısa bir süreç olacağını zannetmiyorum.

17
Hazım Körmükçü eski eşi Hilal Özdemir’e isyan etti: Nafaka parası için şoförlüğe başvurdum - Sayfa 2

* Sadece ben değil, nafaka sorunu yaşayan erkekler kendini hem Türkiye’de hem de dünyada fazla ifade edemiyor. Çocuklarımın her zaman yettiğimce maddi manevi yanında yer aldım. Ancak yol arkadaşı olarak seçtiğim kişilerin sosyal medya ve birtakım mecralarda o dönemdeki koşulların sıkıntısıyla yaptığı gereksiz açıklamaları beni bambaşka bir konuma soktu. Basında çıkan haberler, yaratılan algı benim şu anda iş yapamama neden oldu.

27
Hazım Körmükçü eski eşi Hilal Özdemir’e isyan etti: Nafaka parası için şoförlüğe başvurdum - Sayfa 3

* 14 senelik ilişkimde de, 3 yıl süren ilişkimde de alınteriyle kazandığım paramı eşlerimin eline teslim ettim. Maddi ve manevi olarak sahip olduğum hiçbir şeyi çocuklarım da dahil hayatımda saygı duyduğum kimseden esirgemedim.

37
Hazım Körmükçü eski eşi Hilal Özdemir’e isyan etti: Nafaka parası için şoförlüğe başvurdum - Sayfa 4

* 2 yıldır çocuklarıma ayda 3 bin TL nafaka ödüyorum. Son dönemde çocuklarıma iş yapamadığımı, şu an para kazanamadığımı ama her zaman yanlarında olduğumu belirttim. Ancak çocuklarım şu anda annelerinin de etkisiyle benimle görüşmek istemiyor. Çocuklarım beni suçluyor. Aradım ulaşamadım. Bu durum beni çok üzüyor. Evlatlarımın doğumuna girmiş, kordon bağlarını kesmiş insanım. Onlara önce arkadaş, sonra baba oldum.

47