Magazin
07 Haz 2021 15:07 Son Güncelleme: 07 Haz 2021 15:24

Hazer Amani boşanma sonrası ilk kez konuştu! İtirafı dikkat çekti…

Hazer Amani, Sıla ile boşandıktan sonra yaşadıkları hakkında ilk kez konuştu. Pişman olmadığını söyleyen ünlü şef, yeni hayatına da kolay adapte olduğunu dile getirdi.

Hazer Amani, Sıla ile boşandıktan sonra yaşadıklarını Günaydın’dan Tuba Kalçık’a anlattı. Eski eşi ile ilgili fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırmaması ve haber olması hakkında konuşan ünlü şef, “Ne gerek var ki böyle bir şeye? Bana bunu soran çok oldu. Yaşanmışlıklar var, o yüzden silmek istemedim. Sonrasını bilemem tabii, belki silerim” dedi.

 Hazer Amani boşanma sonrası ilk kez konuştu! ‘Kolay adapte oldum…’

‘Bir daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?’ sorusuna cevap veren Amani, bununla ilgili ise temkinli yaklaştığını ifade etti: “Şimdilik düşünmüyorum. Ama büyük konuşmak da istemem. Çünkü ilk boşandığımda "Bir daha asla evlenmem" demiştim, kısa süre sonra evlilik kararı aldım. Bir süre bekarlığın tadını çıkaracağım.”

 Hazer Amani boşanma sonrası ilk kez konuştu! ‘Kolay adapte oldum…’

Yaşananlarla ilgili bir pişmanlığı olmadığını da söyleyen Amani, ‘Boşanma sonrası hayatınızdaki değişime adapte olabildiniz mi?’ sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi: “Hayatımızı idame ettirmemiz gerekiyor. Bunun için de adapte olmak çok önemli. Ben değişen koşullara kolay adapte olan biriyim. Boşandıktan sonra yeni evime çıkar çıkmaz yeni hayatıma da adapte oldum.”

Hazer Amani boşanma sonrası ilk kez konuştu! ‘Kolay adapte oldum…’

Hazer Amani, Sıla ile görüşmediğini, boşandıktan sonra ise hiç konuşmadıklarını da belirtti.