Gündem
25 Nis 2021 23:07 Son Güncelleme: 25 Nis 2021 23:17

Hazar Ergüçlü'den skandal 1915 paylaşımı! Tepkiler gelince kaldırdı!

Oyuncu Hazar Ergüçlü, 1915 olaylarının yıldönümünde sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Ergüçlü, 1915 olayları hakkında "Bazı yaralar iyileşmez" diyerek hayranlarının tepkisini çekti. Oyuncu yaptığı paylaşımı kısa süre sonra kaldırmak zorunda kaldı.

Onur Ünlü ile yaşadığı aşk nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Hazar Ergüçlü, 1915 olaylarının yıldönümünde skandal bir paylaşıma imza attı. Ergüçlü, sosyal medya hesabından 'Ermeni soykırımı' yalanına destek veren paylaşımda bulundu. Hayranlarının büyük tepkisiyle karşılaşan Ergüçlü, bu paylaşımını kısa bir süre sonra silmek zorunda kaldı. 

Ergüçlü 1915 Ermeni olaylarıyla ilgili "Bazı yaralar zamanla iyileşmez. 24 Nisan 1915" notunu paylaştı. Paylaşıma tepkilerin büyümesi üzerine genç oyuncu geri adım attı ve yazıyı sayfasından sildi. Ermenistan asıllı Kim Kardashian ise skandal karar sonrası Biden'a teşekkür mesajı atmıştı.  

Son olarak 'Alev Alev' dizisinde yer alan Hazar Ergüçlü, yaptığı paylaşımla büyük tepki topladı. 1915 Ermeni olaylarıyla ilgili yaptığı paylaşımı nedeniyle kısa sürede eleştiri alan oyuncu, daha sonra yazısını sildi.