Hazal Kaya'nın bebek geri sayımı başladı!

Hamileliğinin 8. ayına giren Hazal Kaya'nın yeni fotoğrafı, herkesi heyecanlandırdı, artık gün sayıyor.

Hazal Kaya'nın bebek geri sayımı başladı! - Sayfa 1

Şubat ayında uzun süredir beraber olduğu kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile dünyaevine giren Hazal Kaya, evliliğinin ardından kısa bir süre sonra hamileliğini duyurmuş, hayranlarını sevindirmişti. Kaya, şimdilerde bebeği Fikret Ali'yi kucağına almak için gün sayıyor.


113
Hazal Kaya'nın bebek geri sayımı başladı! - Sayfa 2

Hamileliğinin 8. ayına girerek artık son demlerini yaşayan Hazal Kaya, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hem duygulandırıyor hem de heyecanladırıyor. Geçtiğimiz haftalarda doğum gününü kutlayanlara teşekkür etmek için yeni fotoğraflar paylaşan güzel oyuncu, çok konuşulmuş hatta Twitter'da TT (çok konuşulanlar) listesine girmişti.


213
Hazal Kaya'nın bebek geri sayımı başladı! - Sayfa 3

Hazal Kaya, hamileliğinin 8. ayına girdiği gün yaptığı paylaşımıyla da çok konuşulacak gibi duruyor. Sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşım, hayranlarını yine heyecanlandırmaya yetti.


313
Hazal Kaya'nın bebek geri sayımı başladı! - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde de doğum gününü kutlayan sevdiklerine teşekkür için paylaştığı yeni pozlarıyla çok konuşulan Hazal Kaya, fotoğraflarının altına düştüğü notla da duygulandırmıştı.

İşte Hazal Kaya'nın o paylaşımları ve duygusal notu:


413