Magazin
11 Haz 2019 16:24 Son Güncelleme: 11 Haz 2019 17:34

Hazal Filiz Küçükköse'den eski eşine olay sözler!

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse anlaşmalı olarak ayrıldığı eski eşi Tuan Tunalı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hazal Filiz Küçükköse ayrıca evliliğe yeşil ışık yaktı.

Şu sıralar Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın ortağı olan işletmeci Alp Güler ile aşk yaşan Hazal Filiz Küçükköse eski eşi için şaşırtan sözler söyledi.

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Hazal Filiz Küçükköse gazetecilerin evlilik soruları üzerine, "Bence evlilik çok özel bir kurum. İnsan kendini hazır hissettiği zaman doğru zamanda doğru kişiyle neden olmasın" dedi.

Güzel oyuncu, eski eşinin kendisi hakkında söylediği 'Hakkımı helal etmiyorum' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise şaşırtan bir karşılık verdi.

Küçükköse yanıtında "Bunun üzerine çok konuşmak istemiyorum. Miladı doldu, son kullanma tarihi geçti... Konuşacak bir şeyim kalmadı. Miladı dolmuş, bitmiş kapanmış bir mevzu" dedi.

Hazal Filiz Küçükköse ile Tuan Tunalı dizi setinde tanışıp 6 yıl önce evlenmişti. Çift, 2018 yılının nisan ayında anlaşmalı olarak boşandı.