Gündem
03 Ağu 2010 23:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

"HAYSİYET CELLATLARI,KENDİNİ BİLMEZLER!" CANLI YAYINDA TARAF TOPA TUTULDU!

İntihar eden yarbayın ablası canlı yayına telefonla katıldı ve Taraf yazarını şoke etti. Taraf'ı topa tutan subay yakını açtı ağzını yumdu gözünü...

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Ne Oluyor?' çok sert bir polemiğe sahne oldu. Gündemdeki YAŞ toplantısı ve Balyoz davasının tartışıldığı programa telefonla bağlanan bir asker yakını Taraf yazarı ve Ankara temsilcisi Lale Kemal'e ve gazetesine ağır suçlamalarda bulundu.

Hakkında açılan bir soruşturma sonrası intihar eden Deniz Kuvvetleri'nden Yarbay Ali Tatar'ın ablası Hürriyet Ünver'in telefonla katıldığı program ilginç tartışmalara sahne oldu. İntihar eden subayın ablası yayına telefonla bağlanarak Taraf yazarı Lale Kemal ve gazetesi için sert suçlamlar getirdi. Giderek sertleşen eleştiriler hakarete varmak üzereydi ki programın moderatörü Serdar Cebe'nin müdahalesi geldi. İntihar eden subay Ali Tatar'ın ablası Taraf'ı haysiyet cellatlığı ile suçlarken, 'medyadaki bazı kendini bilmezler' olarak tanımladı.

Taraf yazarı ve Ankara temsilcisi Lale Kemal ise gazetesini savunurken Yarbay Ali Tatar'ın ablasına ilginç bir öneride bulunmayı da ihmal etmedi: Onlara bağlı oldukları kurumları sorgulamalarını öneririm.

Hürriyet Ünver: Lale Hanım yürüyen bir dava hakkında konuşmak istemediğini söyledi. Ancak çalıştığı gazete haysiyet cellatlığı yapmaya devam ediyor. Benim kardeşim bir internet ihbarı sonucu haksız bir şekilde içeri alınmak istendi ve kendisi buna izin vermedi. Adli süreç şu anda devam ediyor ancak içi boşaldı. Ali Tatar'ın ailesi olarak bizim çığlığımızı kimsecikler duymadı. Şimdi kalkıp medyada bazı kendini bilmezler...

Serdar Cebe: Lütfen hakarete girmeden konuşalım...

Hürriyet Ünver: Benim kardeşimin herhangi bir şeyi yoktu, buna isyan etti. Kaçmıyordu, lojmanda oturuyordu, istedikleri zaman gelebilirlerdi. Bizim çığlığımız buna, biz hukukun peşindeyiz. Lale hanım gibi düşünen arkadaşlara sesleniyorum, acaba gece uyurken rahat edebiliyorlar mı?

Lale Kemal: Çok ilginç bir program oluyor. Benin adını bile zikretmediğim birinin ablası çirkin iftiralarda bulundu. Taraf haysiyet cellatlığına girişmiş değildir. Ben bu acıları yaşayan insanlara kendi bağlı oldukları kurumları sorgulamalarını öneririm. Ben hanımefendiyi kınıyorum, kendisinin ya da abisinin adını anmadım hiç bir şekilde.