Magazin
05 Tem 2017 16:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

Hayranlarından Tuba Büyüküstün'e doğum günü jesti!

Tuba Büyüküstün'ün fanları doğum günü için sürpriz bir hediye hazırladı.

Tuba Büyüküstün'ün fanları aracılığı ile 227 çocuğa sıtma aşısı, 400 çocuğa da çocuk felci aşısı ulaştırıldı. Tuba Büyüküstün fanlarının bu jestine sosyal medya hesabından teşekkür etti.

'BANA KENDİMİ MUHTEŞEMMİŞ GİBİ HİSSETTİRİYORSUNUZ'

"Ne diyeceğimi bilemiyorum, ağzımdan çıkabilecek her kelime, her cümle az kalır... Bütün bunlar benim için ne demek biliyor musunuz? Her şeysiniz... Muhteşemsiniz, o kadar muhteşemsiniz ki bana kendimi muhteşemmiş gibi hissettiriyorsunuz. İyi ki varsınız..."



Tuba Büyüküstün'ün fanları geçen yıl da Tuba'yı çok duygulandıran bir sürpriz hazırlamışlardı. Maisha Masal isimli bir hayranının önerisi üzerine Tuba Büyüküstün'ün 34'üncü doğum günü için 34 ülkeden birer hayranı kamera karşısına geçerek bir mum üfleyerek sanatçıya kutlama dileklerini iletmişti.

ELLİ METRELİK MEKTUP YAZMIŞLARDI

Ondan önceki sene de Tuba Büyüküstün hayranları çizdikleri resimlerden 'Kişiye özel kitap' hazırlamış, dünyanın çeşitli ülkelerinde birbirlerine göndererek 50 metrelik mektup yazmış, çok sevdiğini söylediği çocukları sevindirmek için yoksul veya dar gelirli 73 çocuk için kitap ve giysi kampanyası düzenlemişti. Ayrıca İngiltere'deki Filistinli bir hayranı ABD'deki bir firmadan Tuba Büyüküstün adına 'Yıldız sertifikası' almıştı.