Teknoloji
09 Ara 2020 12:03 Son Güncelleme: 09 Ara 2020 12:07

Hayran kaldığımız televizyon! | Philips 65OLED935 incelemesi sizlerle…

Philips 65OLED935 modeli incelemesiyle birlikte sizlerleyiz. Philips’in OLED+ olarak nitelendirdiği bu televizyon, yeni nesil özellikleriyle dikkat çekiyor.

Tasarım detaylarında Philips modelleri gibi şık ve sade bir görünüme sahip olan 65OLED935, ilk bakışta iki önemli detayla kendini gösteriyor. Alt tarafta bir soundbar görevi gören Bowers & Wilkins imzalı 3.1.2 ses sistemi bir televizyon deneyimini oldukça ileri bir düzeye taşıyor. Aynı zamanda özel Kvadrat kumaş kaplaması da şık görünmesini sesin özgür dolaşmasını sağlıyor. Philips’in OLED+ adını verdiği ses ve görüntünün oldukça iyi olmasını vurguluyor.

Diğer yandan 4 taraflı Ambilight seçeneğiyle yalnızca Philips televizyonlarında görebileceğimiz bu teknoloji de bir adım daha ileri taşınmış oluyor. Televizyon deneyimini ekrandan taşıran bu teknolojide artık televizyonun alt tarafında da RGB LED aydınlatmalar bulunuyor.

P5 AI Perfect görüntü motoru ve OLED ekranın birleşmesiyle doygun, canlı ve televizyon deneyiminizi üst seviyeye ulaştıracak 65 inç geniş ekranı HWP ofisinde herkes tarafından oldukça sevildi. OLED panel ile renkleri çok daha doğru görebilirken, bir klasik tabir ile siyahları daha siyah, beyazları da daha beyaz görebilirsiniz.

Yine bir Philips televizyon klasiği olarak Dolby Atmos ses ve Dolby Vision HDR görüntü detayları da bulunan Philips 65OLED935 modelinde Netflix başta olmak üzere Dolby destekli içerikleri üst düzey etkileyici bir ses ve görüntü deneyimi yaşayabilirsiniz.

Son olarak Android TV arayüzü ile Google Play üzerinden yüzlerce uygulama ve oyunu 65OLED935 üzerinden rahatlıkla kullanabilir, Chromecast özelliği ile akıllı telefonlarınızı ve tabletlerinizi ekrana yansıtabilirsiniz.