Haydar Dümen gayrimenkul zengini çıktı! Eşi 100 milyonluk mirasının peşine düştü!

Haydar Dümen'in ölümü sonrası miras kavgası başladı. İddialara göre Haydar Dümen emlakçıya satış yapsın diye mallarını devretti. 100 milyon TL değerindeki mülk ölümden sonra emlakçı üzerinde kalınca eş Gül Dümen kocasının mirasını geri alabilmek için büyük bir hukuk mücadelesi vermek için düğmeye basıyor.

Haydar Dümen gayrimenkul zengini çıktı! Eşi 100 milyonluk mirasının peşine düştü! - Sayfa 1

Haydar Dümen 92 yaşında koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Türkiye'nin önemli isimlerinden olan Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı.

114
Haydar Dümen gayrimenkul zengini çıktı! Eşi 100 milyonluk mirasının peşine düştü! - Sayfa 2

Haydar Dümen'in 100 milyon değerindeki mal varlığını bıraktığı kişiler herkesi şoke etti. Dümen'in eşi Gül Dümen şimdi bu miras için harekete geçiyor.

214
Haydar Dümen gayrimenkul zengini çıktı! Eşi 100 milyonluk mirasının peşine düştü! - Sayfa 3

Haydar Dümen soruları yanıtladığı gibi Beyoğlu Sıraselviler'de muayenehanesinde de hastaları görüyordu. Haydar Dümen'in yine aynı bölgede bina, daire, dükkan gibi mülkleri de var. Sabah'tan Ömer Karahan Dümen'in mirasıyla ilgili iddiasıyla dikkat çekti. İşte Karahan'ın yazısındaki o iddia:

314
Haydar Dümen gayrimenkul zengini çıktı! Eşi 100 milyonluk mirasının peşine düştü! - Sayfa 4

ŞOKE EDEN OLAY

"Haydar Dümen sağlığında bulunduğu bölgedeki emlakçıya satış yapsın diye mallarını devrediyor. Olmaz olmaz ya, olayın ardından emlakçı hayatını kaybediyor. Dümen'in ailesi ne yapacağız derken Haydar Dümen de vefat ediyor... Ve işte filmlere konu olacak hikâye o sırada başlıyor.

414