'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! TV8'de çıkan 'imam' ile ilgili anısı şaşırttı

Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube programına konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı, “Hayatım skandallarla geçti” diyerek TV8’deki bir programa katılan imamla ilgili anlattığı anısı ile şaşkına çevirdi.

'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! TV8'de çıkan 'imam' ile ilgili anısı şaşırttı - Sayfa 1

Kahkahalarıyla adından söz ettiren Saba Tümer YouTube'da Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum adından bir programa başladı. Programın ilk konuğu ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı oldu.

16
'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! TV8'de çıkan 'imam' ile ilgili anısı şaşırttı - Sayfa 2

Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı bir anısı ile herkesi kahkahaya boğdu. 'Benim hayatım rezil olmakla geçti' diyen Ilıcalı 'Ben muhabbet edip üçüncü dakika tanımadığım insanlar oldu. Arkadaşım zannedip konuşuyorum üçüncü dakika... Ya benim başıma neler geldi bu insan tanımamaktan' dedi.

26
'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! TV8'de çıkan 'imam' ile ilgili anısı şaşırttı - Sayfa 3

Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti; ''Bir gün hiç unutmuyorum. O Ses Türkiye Hasan var şampiyon olmuştu. Bir gün bir statta Hasan'ı gördüm. O Ses'in de yıldızlarını yılbaşında çıkarma kararı aldık. Gördüm statda milli maç. Dedim 'Ne yapıyorsun? Yılbaşında beraberiz. 'Ne yapacağız?' diye sordu.

36
'Hayatım skandallarla geçti' diyerek anlattı! TV8'de çıkan 'imam' ile ilgili anısı şaşırttı - Sayfa 4

Dedim ne yapacaksın şarkı söyleyeceksin. 'Kim söyleyecek abi?' dedi. Sen söyleyeceksin kim söyleyecek sakın program yapma arayacaklar seni dedim.

46