Televizyon
28 Kas 2011 16:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:05

'HAYAT DEVAM EDİYOR'DA HÜZÜN DEVAM EDİYOR!

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği "Hayat Devam Ediyor" dizisi zirveden ineceğe benzemiyor. VİDEO

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği "Hayat Devam Ediyor" dizisi ikinci bölümüyle de rakiplerine fark atarak cuma akşamlarının vazgeçilmezi olduğunu kanıtladı 

İlk bölümde çocuk gelin Hayat’ın kendisinden yaşça kat kat büyük Abbas ile evlendirilmesiyle Türkiye’yi özyaşlarına boğan dizide ikinci bölümde yaşananlar da nefes kesti. İktidarsızlığı yüzünden Hayat’a sahip olamayan Abbas bunun acısını yine Hayat’tan çıkarmış ve dayak atmıştır. Ona tek sahip çıkan ise Abbas’ın karısı Kadriye oldu.

Hayat’ı iğfal edenin Kerem olduğunu öğrenen Bekir hesap sorar ancak dayak yemekten kurtulamaz. Olayı duyan Siraç hastaneden apar topar çıkar ve memlekete hesap sormaya döner. Olayları baştan sona sessizlikle takip eden Malik dayanamaz, Abbas’ın evini basar ve silahını doğrultur. Dizinin 3’üncü bölümünde yaşanacak gelişmeler yine nefesleri kesecek.

İşte rekor kıran reytingler

Yapımcılığını Boyut Film’in yaptığı dizinin ikinci bölümü, tüm kişilerde 14.99 izlenme oranına ve 35.56 izlenme payına ulaştı. AB Sosyal Statü’de yüzde 12.7 izlenme oranı ve 30.02 izlenme payı elde eden dizi, en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

 İŞTE YENİ FRAGMAN!