Televizyon
05 Ara 2011 13:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:06

HAYAT DEVAM EDİYOR'DA HEYECAN DORUKTA!

Hayat Devam Ediyor dizisi'nin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. VİDEO

Nefeslerimizi tutarak izlediğimiz 3. bölümden sonra yeni bölüm fragmanının hemen yayınlanması izleyiciyi mutlu etti.

Korkuyla yüzüne dayanan silah karşısında titreyen Abbas karşısında Hayat’ın çok sevdiği biri vardır.

Abbas, kendisini rahatsız eden Malik ve Cenneti şikayet etmek için çömlek dükkânına hesabını sormasıyla, İbrahim oğlunun kızı Hayat’ı para ile satmadığını öğrenerek sevinir. Berat ve Siraç, Avukat Deniz ile birlikte savcılığa giderek, "Reşit olmayan bir kız çocuğunun evlendirilmesi" suçuna dair ihbar ve şikâyette bulunurlar.

Artık aileleriyle kopma riskini bile göze almışlardır. Bekir ise, ailesine Hayat için rest çekip evi terk eden Kerem’den intikam almak için peşine düşer. Bu arada Zeliha, olanlardan sorumlu tuttuğu Berat’a karşı kırgın ve büyük bir hayal kırıklığı içindedir.

Cennet, Hayat’ın gördüğü eziyeti öğrenir. Bunu İsmail’e söylemeye çalışır ancak İsmail karışmamasını ister. Evde de Kudret’in, Cennet ve çocuklarına gösterdiği kötü tutumu sürer. Bir yandan dükkânın borcu harcı diğer yandan babasının Hayat’ı yaşlı bir adama verme nedenlerini bilmediğinden aldığı tavır da İsmail’i oldukça rahatsız etmektedir. Dükkânın borcu için çok değer verdiği toprağını satar.

Bu arada Bekir’in kendisini aradığını duyan Kerem, bilerek ve isteyerek onunla buluşur. Bekir’i tahrik ederek kendi yapamadığını yapmasını, kendisini öldürmesini sağlamaya çalışır. Bekir ise Kerem’in ağır tahriki sonucunda Kerem’i vurur. Siraç, Kerem’i bıçaklayan Bekir’i, ortalık duruluncaya kadar İstanbul’a Nazım’ın yanına yollarken Kerem ise ağır durumda hastaneye kaldırılır... Bu arada, Abbas ve İsmail’in evlerine, yapılan şikâyet üzerine baskına hazırlanan ekipler operasyona başlarlar.

 
FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!