Hayat Bilgisi'nin 'Barbi'si yeni imajıyla şaşırttı!

Bir dönemin sevilen dizisi Hayat Bilgisi'nin 'Barbi Gamze'si İpek Erdem, sosyal medyadan paylaştığı karelerle hayranlarını şaşırttı.

Hayat Bilgisi'nin 'Barbi'si yeni imajıyla şaşırttı! - Sayfa 1

Bir dönemin sevilen dizisi Hayat Bilgisi'nin 'Barbi Gamze'si İpek Erdem, sosyal medyadan paylaştığı karelerle hayranlarını şaşırttı. Saçlarını '3 numara' diye tabir edilen kısalıkta kestiren İpek Erdem'i görenler tanıyamıyor.

116
Hayat Bilgisi'nin 'Barbi'si yeni imajıyla şaşırttı! - Sayfa 2

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde 'Barbie Gamze' karakterine hayat veren İpek Erdem, sosyal medya hesabından kısa saçlı halini paylaştı.

Ünlü oyuncu İpek Erdem'i görenler, şaşkınlığını gizleyemedi. Erdem'in hayranları ise paylaşılan fotoğrafları hem beğendi hem de yorum yaptı.

216
Hayat Bilgisi'nin 'Barbi'si yeni imajıyla şaşırttı! - Sayfa 3

PAYLAŞIMINA UZUNCA BİR NOT DÜŞTÜ

İpek Erdem, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımın altına ise uzunca bir not düştü:

316
Hayat Bilgisi'nin 'Barbi'si yeni imajıyla şaşırttı! - Sayfa 4

"Geçen kış o kadar çok bunu yapmak istiyordum ki üstüne 'Britney Spears gibi sakın saçlarınızı kestirmeyin' gibi şeyler döndü ve bir kadının saçlarını bu kadar kestirmesi delirdiğine, sağlıksız olduğuna işaret olarak etiketlendi. Bu durumda ve devam eden belirsizlik içinde de yapmak istemedim. Şimdi bu kalıbı kırıp kendimi tam olarak olduğum gibi kabul edip yaşayacak size de sunacak kadar özgürleştiğim ve tam tersi çok sağlıklı olduğum için mutluyum."

416