Magazin
13 Haz 2022 08:34 Son Güncelleme: 13 Haz 2022 13:36

Hayaller ve Hayatlar dizisinden aşk çıktı! İlk kez el ele görüntülendiler...

BeIN Connect'te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol alan Halil İbrahim Kurum ile Yeşim Ceren Bozoğlu aşk yaşamaya başladı. Dizide birbirini seven ancak aralarındaki engeller yüzünden kavuşamayan çifti oynayan ikili, önceki akşam el ele kamera karşısına geçti.

Başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Serkay Tütüncü ve Özge Özacar'ın kadrosunda yer aldığı Hayaller ve Hayatlar'ın setinden aşk çıktı. BeIN Connect'te yayınlanan dizide iki sevgiliyi oynayan Halil İbrahim Kurum ile Yeşim Ceren Bozoğlu aşk yaşamaya başladı.

 İLK KEZ EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Çiçeği burnunda aşıklar önceki akşam Beyoğlu'nda düzenlenen bir partiye el ele katıldı. 50 kilo verdiğini söyleyen Bozoğlu "Yeterin artık insanlar benim kilolarımdan sıkıldı ama benim için büyük başarı kendimi çok iyi hissediyorum azim böyle bir şey" dedi. İlk kez görüntülenen sevgililer, fotoğraflarının çekilmesini istemedi. Yeni bir aşka yelken açan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun mutluluğu ise yüzünden okunuyordu. Çift gece boyunca hiç ayrılmadı.

Bu zamana kadar Yeni Gelin, Benim Adım Melek, Kuzey Yıldızı, Oluversin Gari, Hayaller ve Hayatlar gibi başarılı projelerde rol alan Halil İbrahim Kurum, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin isimli dizide oynuyor.