Magazin
21 Haz 2020 11:11 Son Güncelleme: 21 Haz 2020 11:14

Hayal Köseoğlu 'tokat' haberleriyle dalga geçti

Fox TV dizisi Mucize Doktor'da Açelya Hemşire karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, kendisi hakkında çıkan haberlerle sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla dalga geçti.

Fox TV dizisi Mucize Doktor'da Açelya Hemşire karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu, kendisi hakkında çıkan haberlerle böyle dalga geçti.

Hayal Köseoğlu, erkek arkadaşını tokatladığı haberlerine sosyal medya hesabından bir video ile gönderme yaptı.

Hayal Köseoğlu şu açıklamayı yayınladı ve videoyu paylaştı:

"Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLİTLE KAPLI OLSA BİLE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum!"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLİTLE KAPLI OLSA BİLE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın. Biz kadınları yüzyıllardır tüm dünya zaten sürekli bir şeylerin arkasına saklamaya çalışıyor, bir de bununla uğraşmayalım güzellerim! Mutlu, keyifli, güzel enerjilerle dolu günler diliyorum! 💋#fuckbeautystandards

Hayal Köseoğlu (@hayalkoseoglu)'in paylaştığı bir gönderi ()