Magazin
26 Nis 2012 23:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:35

HAVYAR YEMEK İÇİN SETLERE GİDİP KIZIMI BIRAKAMAM!

Annelerin ve anne adaylarının yaşam rehberi Yeni Anne, Mayıs sayısında sevilen oyuncu Açelya Akkoyun ve minik kızı Alya'yı kapağına taşıyor.

Ünlü oyuncu röportajında, evliliğini, anneliği, oyunculuğu ve Studio Açelya Akkoyun’u anlatıyor. Samimi itiraflarıyla dikkat çeken Akkoyun, “Çocuğumu sevgiye en ihtiyacı olduğu 0-3 yaş arasında yalnız bırakmadım. Hayat standardımı yüksek tutacağım, havyar yiyeceğim diye bebeğimden ayrı kalamam” diye konuşuyor.

Hamileliği planlama aşamasından çocuk bakımına kadar her konuda zengin bir içerik sunan Yeni Anne, Mayıs’ta yine dopdolu bir içerikle okurlarını bekliyor. Yeni Anne’nin Mayıs sayısında kapak röportajını yaptığı isim Açelya Akkoyun. Minik kızı Alya ile objektiflere poz veren Akkoyun, annelik deneyimini Yeni Anne okurları ile paylaşıyor. Sevilen oyuncu, hamilelik sürecini, doğumu, doğum sonrası depresyonu, hamilelik kilolarından nasıl kurtulduğunu dergi okurlarına anlatıyor. Alya’nın doğumundan sonra işlerini de ona göre planladığını anlatan Akkoyun, “Belirli bir hayat standardım var. Onu yükseltmek için; mesela araba alacak durumum varken, ‘en son modelini alacağım’ diye, çocuğumu bırakmam. Havyar yemek için, setlere gidip 3, 5, 8 ay boyunca bebeğimi bırakamam, kusura bakmasınlar” diye konuşuyor. Bir yıldır sertifikalı nefes koçu olduğunu söyleyen Akkoyun, drama ve nefes egzersizi dersleri verdiği Studio Açelya Akkoyun’u açma sürecini de aktarıyor.

Özlem Yıldız Serter’den Esra Erol’a Anneler Günü mesajları
Mayıs sayısında Anneler Günü’nü de kutlayan dergi, ünlü annelere kendi anneliklerini ve annelerini hatırlatıyor. Özlem Yıldız Serter, Esra Erol, Pınar Aylin ve Yeliz Yeşilmen, Anneler Günü’nde aldıkları ve verdikleri ilk hediyeleri, o gün nasıl hissettiklerini Yeni Anne’ye anlatıyor.
Yeni Anne’nin Mayıs sayısının dosya konusunda mevsim geçişlerinin bebekleri nasıl etkilediği konusu ele alınıyor. Dergide ayrıca çocuklara spor yaptıracak oyuncaklar, çocuklarda ayakkabı seçiminin önemi, bebeklerde diş çıkarma serüveni konuları ele alınıyor.
Hamilelikte sağlıklı nefes almak için yapılması gerekenler, doğum kontrolü için başlatılan Kontrol Noktası projesi, adet döneminde yeme krizi ve beslenme, annelik rolü üstlenmek, cinsel isteği arttırma yöntemleri, boşanma sürecini çocuklara anlatmak konuları ele alınıyor.
Derginin röportaj yaptığı isimlerden Olcay Bingöl GDO konusunu, Nur Ölçer yenidoğan fotoğrafçılığını, Op. Dr. Cem Erdurak burun estetiğini, Pelin Akil oyunculuk deneyimini, Cevdet Usta da çevre ve doğa dostu biberonları anlatıyor. Dergide ayrıca moda, güzellik ve bakım ürünleri, ev dekorasyonu, çocuk modası ve astroloji sayfaları yer alıyor.
Dopdolu içeriğinin yanında Yeni Anne dergisinde iki ek birden yer alıyor. Okul Seçimi ve Çocukla Tatil ekleri ücretsiz olarak Yeni Anne dergisi Mayıs sayısıyla hediye ediliyor.