Hatice'den Sevda Demirel'e skandal sözler: Eti de para etmiyor artık

Hatice verdiği cesur pozları eleştirip kendisine "Varoş" diyen Sevda Demirel için skandal sözler söyledi: Şimdi eti de para etmiyor artık

Hatice'den Sevda Demirel'e skandal sözler: Eti de para etmiyor artık - Sayfa 1

Katıldığı defilede kalçasını açan ve verdiği cesur pozlarla gündemde kalmaya devam eden türkücü Hatice Çarpar, kendisini eleştiren Sevda Demirel'e olay yaratacak bir karşılık verdi.

112
Hatice'den Sevda Demirel'e skandal sözler: Eti de para etmiyor artık - Sayfa 2

Sevda Demirel, Hatice'nin pozlarını ve giyim tarzını "Susayım diyorum susayım diyorum ama resimleri gördükçe inanamıyorum. Yani tamam genç kızlığımızda hepimiz açık pozlar verdik ama o yaşlarda değiliz ki şu an... Dekolte tamamdır. Ancak bu ne böyle yahu, bu nasıl varoş bir giyim" sözleriyle eleştirmişti.

212
Hatice'den Sevda Demirel'e skandal sözler: Eti de para etmiyor artık - Sayfa 3

Hatice ise bir takipçisinin "Canımın içi, güzelliğim. Kıskananlar çatlasın, güzel yüreklim. Ben seni 20 yıldır tanıdım. Ablanım. Kimsenin kalbini kırmazsın. O Sevda Demirel onun haddi değil seni eleştirmek. Başarılı albümlerin ortada... O ne yapmış kuzum?" şeklindeki sözlerine şu skandal cevabı verdi:

312
Hatice'den Sevda Demirel'e skandal sözler: Eti de para etmiyor artık - Sayfa 4

"Boşver ablacığım. Hiçbir vasfı olmayan biriydi. Şimdi eti de para etmiyor. Tüm Pendik - Kartal piyasası tanır kendisini..."


412