Hataysporlu Atsu'nun cenazesinde kahreden detay! O kadın sinir krizi geçirdi!

Türkiye'yi sarsan depremde enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Christian Atsu'nun cenazesi ülkesi Gana'ya ulaştı. Atsu için resmi tören düzenlenirken havaalanında gözyaşları sel oldu.

Hataysporlu Atsu'nun cenazesinde kahreden detay! O kadın sinir krizi geçirdi! - Sayfa 1

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'ın Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalarak hayatını kaybeden Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun cenazesi ülkesi Gana'ya ulaştırıldı.

110
Hataysporlu Atsu'nun cenazesinde kahreden detay! O kadın sinir krizi geçirdi! - Sayfa 2

Atsu'nun cenazesini taşıyan Türk Hava Yollarının (THY) TK 629 sayılı İstanbul-Akra uçağı, Gana'nın başkenti Akra'daki Kotoka Uluslararası Havalimanı'na indi.

210
Hataysporlu Atsu'nun cenazesinde kahreden detay! O kadın sinir krizi geçirdi! - Sayfa 3

Havalimanından Devlet Başkanı Yardımcısı Mahamudu Bawumia'nın yanı sıra bakanlar, ailesi ve taraftarlarca alınan cenaze, özel cenaze evine nakledildi.

310
Hataysporlu Atsu'nun cenazesinde kahreden detay! O kadın sinir krizi geçirdi! - Sayfa 4

Christian Atsu'nun vefatına ilişkin açıklamalarda bulunan Gana Devlet Başkan Yardımcısı Mahamudu Bawmia, Atsu’nun çok sevildiğini ve çok özleneceğini söyledi. Bawnia ayrıca milli futbolcuya uygun bir Cenaze törenini yapılacağına dair söz verdi.

Gana Dışişleri Bakanlığı’nın aktardığına göre cenazeye Atsu’nun ailesiyle birlikte Gana’nın Türkiye Büyükelçisi Francisca Ashietey-Odunton da refakat etti. Törende hükümet yetkilileri ile birlikte Gana Futbol Federasyonu’ndan temsilcileri de yer aldı.

410