Magazin
03 Mar 2023 12:40 Son Güncelleme: 03 Mar 2023 12:55

Hasan Can Kaya'dan üzen 'baba' itirafı! "Kafaya çok takıyordum"

'Konuşanlar' programı ile adından sıkça söz ettiren Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın programında hakkında merak edilenleri anlattı. Kaya hayatıyla ilgili bilinmeyenleri açıkladığı programda babası ile ilgili söyledikleri izleyicileri derinden etkiledi.

Konuşanlar isimli programla ekrana gelen Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu.

Hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Kaya, babası ile ilgili söyledikleriyle izleyicileri derinden etkiledi.

Kaya, kısa sürede gündeme gelen programda, şu anki konumuna nasıl geldiğini, neler yaşadığını anlattı.

İsminin Hasan Can olarak söylenmesini isteyen komedyen, 'Bu işi tutturabilmek için çok çabaladığını' söyledi. Kaya, "Bu işin bu kadar uzun sürmesi benden kaynaklı oldu. daha doğrusu sektörün liyakatsizliğinden kaynaklı oldu" dedi.

Hasan Can Kaya babasıyla ilgili anılarını anlatırken stüdyoda duygulu anlar yaşandı. Kaya, "Hiçbir zaman alamayabilirdim emeğimin karşılığını. Bu yaşananlardan sonra değdi mi bilmiyorum demek biraz bencillik. Babam görmedi diye çok kafaya takıyordum. Şey demek isterdim: Al, iş yap. Ticaret yapmak istiyordu. Al, ticaret yap demek isterdim" dedi.

Ünlü komedyen, annesinin bugünleri gördüğünü ve bunun için şükrettiğini söyledi. Ablasının da 2016'da kanser hastalığı atlattığını ve onu da emekli ettiğini anlatan Kaya, şu sıralar onları şımarttığını da ekledi.