Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu…

Her cuma günü Konuşanlar isimli programla ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın servet değerinde bir yatırım yaptığı iddia edildi.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu… - Sayfa 1

Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programını büyük bir başarıyla devam ettiren Hasan Can Kaya hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay'ın ileri sürdüğüne göre başarılı komedyenin hamlesine Acun Ilıcalı'dan da destek geldi ve ünlü televizyoncu Hasan Can Kaya'ya kefil oldu.

114
Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu… - Sayfa 2

Başarılı komedyen, her bölümüyle gündem olan programla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

214
Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu… - Sayfa 3

TV100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Hasan Can Kaya, seyircilerinin oyunculuk ajansından getirildiği iddiasına cevap verdi.

314
Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu… - Sayfa 4

Programına katılan herkesin gerçek seyircisi olduğunu söyleyen Hasan Can Kaya, "Seyircilerimin bırak cast olmasını bir kişi de çıkıp 'Hasan Can'ın ekibinden bana şu cümleyi dedirttiler' desin ben programımı veririm. 100. bölümü çektik. O cümleyi o cevabı nasıl verdi diyenler oluyor. Benim zaten işim bu. Bu herkesin yapamayacağı bir durum. Bizim işimizde hep bir hile arama var. Eleştirmek isteyen her zaman bir şey bulur zaten" dedi.

414