Magazin
31 Mayıs 2022 12:55 Son Güncelleme: 31 Mayıs 2022 13:08

Hasan Can Kaya bölümü neden yayınlanmadı? İbrahim Selim’in ekibinden açıklama geldi…

Hasan Can Kaya'nın konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programı iptal edildi. Programın yapım ekibi, teknik bir sorun olduğu için bölümün yayınlanmadığını belirtti.

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan ancak yer aldığı bölüm yayınlanmayan Hasan Can Kaya, sosyal medyada gündem oldu. İddialara göre Kaya'nın çekimlerde formatın aksine davranışlar sergilemesinin ardından program iptal edildi.

Ancak programın teknik ekibi iddiaları yalanladı. Ekip, yayın iptalinin teknik bir sorundan kaynaklandığını belirtti.

NE OLMUŞTU?

"İbrahim Selim ile Bu Gece" programının son konuğunun Esra Ruşan oldu. Programın yayınlanmasının ardından sosyal medyadaki birçok kullanıcı, bu haftaki programda komedyen Hasan Can Kaya'nın yer alacağını ancak programın yayınlanmadığını iddia etti.

Hasan Can Kaya ile çekilen bölümden fotoğraflar da sosyal medyada yayınlanmıştı. İddialara göre, Hasan Can Kaya, çekim esnasında formatın aksine davranışlar sergiledi ve seyircilerle tartışma içine girdi. İbrahim Selim, Hasan Can Kaya'nın tavrından rahatsız olunca programı iptal etti.

Yeni bölümde farklı konuğun yer aldığını gören takipçiler, sosyal medyada "Hasan Can neden yayınlanmıyor?" yorumlarında bulundu.