Harun, Behzat Ç. dizisinde neden yok? Erdal Beşikçioğlu yanıtladı

Fenomen dizisi Behzat Ç.'nin yıldızları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal, Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Sezon finali yapan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin yeni bölümlerinin müjdesini de veren ekip, diziyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Harun, Behzat Ç. dizisinde neden yok? Erdal Beşikçioğlu yanıtladı - Sayfa 1

Blu TV'de yeni sezonuyla ekrana gelen Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, 24 Ocak'taki 8. bölümüyle sezon finali yaptı. Finalin yayınlanmasının hemen ardından ise dizinin oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal, tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum'a konuk oldu. Canlı yayında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan başarılı oyuncular, ilginç açıklamalar yaptı.

120
Harun, Behzat Ç. dizisinde neden yok? Erdal Beşikçioğlu yanıtladı - Sayfa 2

"BİRİNCİ HAFTANIN SONUNDA BABAM ÖLDÜ"

Behzat Ç.'nin neden sevildiğini anlatan Erdal Beşikçioğlu, “Biz karakterleri çok sevdik. Kendimizden çok fazla şey koyduk. Ülkede eksik olan duyguyu tamamlama üzerinde bir efor sarf edildi. Sanırım bu da hedefine ulaştı. İzleyici tarafından da çok sevildi. Sevgisi kadar nefreti de şiddetli. Bir seyirci grubu var ki Behzat’a bayılıyor; bir seyirci grubu var ki keşke efsane olarak kalsaydı diyor” ifadelerini kullandı.

220
Harun, Behzat Ç. dizisinde neden yok? Erdal Beşikçioğlu yanıtladı - Sayfa 3

Çekimler sırasında babasını kaybeden Beşikçioğlu yaşadığı zor günleri de anlattı. Usta oyuncu, "Birinci haftanın sonunda babam öldü. Benim bir an önce gitmem gerekti hemen döndüm çünkü oradaki insanların motivasyonunu zedelemek istemedim. Kızımla da sahne oynuyoruz bir şey oldu ameliyat olmak zorunda kaldı. 

320
Harun, Behzat Ç. dizisinde neden yok? Erdal Beşikçioğlu yanıtladı - Sayfa 4

Bir taraftan Behzat Ç.’yi çekiyoruz bir taraftan Derin ameliyat oluyor. İnanç’ın da aynı şekilde çekimlerde o kadar aksaklıkları oldu ki… O yüzden benim bütün Behzat Ç. sezonları değerlidir ama bu sezonun artı bir değeri vardı." dedi.

420