Harry Potter ekibi Hogwarts’a geri dönüyor

Harry Potter serisinin ilk filmi Felsefe Taşı, bu sene 20. Yıldönümünü kutluyor. Milyonlarca kişinin severek izlediği Harry Potter serisi, aradan geçen uzun yıllara rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Harry Potter hayranlarını uzun zaman sonra sevindirecek haber ise HBO Max’ten geldi.

Harry Potter ekibi Hogwarts’a geri dönüyor - Sayfa 1

HARRY POTTER EKİBİ HOGWARTS’A GERİ DÖNÜYOR

Harry Potter serisinin ilk filmi “Harry Potter Felsefe Taşı”nın 20. yıl dönümü sebebiyle, serinin tüm oyuncularının bir arada olduğu “Return to Hogwarts”, 1 Ocak 2022'de HBO Max'te prömiyerini gerçekleştirecek.

110
Harry Potter ekibi Hogwarts’a geri dönüyor - Sayfa 2

Bölüme katılan film serisinin yıldızları arasında serinin ön planında olan oyuncular Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint’in yanı sıra; Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart yer alıyor.

210
Harry Potter ekibi Hogwarts’a geri dönüyor - Sayfa 3

“Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, 1 Ocak 2022'de HBO Max'te prömiyer yapacak. 

310
Harry Potter ekibi Hogwarts’a geri dönüyor - Sayfa 4

Bu özellik HBO Max'e göre, tamamen yeni, derinlemesine röportajlar ve oyuncu sohbetleri aracılığıyla büyüleyici bir hikaye anlatacak. 

410