Hanzo'nun güzel doktoruydu! Kemal Sunal'ın rol arkadaşını şimdi bir de böyle görün

Salako, Hanzo, Köyden İndim Şehire, Şaşkın Damat, Salak Milyoner. Yeşilçam’ın güzel kadınlarından Meral Zeren’in son hali gündem oldu…

Hanzo'nun güzel doktoruydu! Kemal Sunal'ın rol arkadaşını şimdi bir de böyle görün - Sayfa 1

Yeşilçam denilince akla ilk gelen kadın oyunculardan olan Meral Zeren'e de yıllar hiç merhamet göstermedi.

Aradan geçen yıllarda büyük değişim yaşayan Meral Zeren hakkında bir dönem büyük maddi sıkıntılar içinde olduğu haberleri çıkmıştı. Hanzo'nun doktor Hülya'sı, Salako'nun Emine'si, Meral Zeren'in son hali hayranlarını şaşırttı!

15
Hanzo'nun güzel doktoruydu! Kemal Sunal'ın rol arkadaşını şimdi bir de böyle görün - Sayfa 2

Aramızdan ayrılalı yıllar olmasına rağmen ardında bıraktığı sayısız film ile Türkiye'yi güldürmeye devam eden Kemal Sunal'ın son olarak Hanzo filmi gündem oldu.

Hanzo, vahşi ormanda büyümüş bir adamın hikayesini konu ediyor. Bebekken kaybolan Hanzo, vahşi ormanda ayılar tarafından büyütülen genç bir adamdır. Bir gün kazı için köye gelen bir ekip Hanzo'ya rastlar ve onu yanlarına almaya karar verir.

25
Hanzo'nun güzel doktoruydu! Kemal Sunal'ın rol arkadaşını şimdi bir de böyle görün - Sayfa 3

Şehre getirilen Hanzo önce doktorlar tarafından incelenir. İnsanlarda oldukça farklı bir şekilde yetişen Hanzo'nu her davranışı tıpkı bir hayvan gibidir. Doktorların da yardımıyla normale döndürülmeye çalışan Hanzo, bu süreçte birbirinden komik olaylara neden olur. Üstelik bir de kendisi ile ilgilenen doktora aşık olan Hanzo izleyenleri kahkahaya boğar...


Kemal Sunal ile başrolü paylaştığı filmlerle hafızalara kazınan Meral Zeren şimdi ne yapıyor? Meral Zeren son olarak bir hayranının aracılığı ile sosyal medyadan sevenlerine seslenmişti.

Tekrarlarının büyük ilgi ile izlendiği Kemal Sunal filmleri arasında en sevilenlerinden olan Salako'nun Emine'si Meral Zeren son hali ile gündem oldu.

Salako'nun Emine'si Meral Zeren'in son hali hayranlarını şaşırttı.

Meral Zeren'i görenler "Yıllar ona da acımamış" demekten kendini alamadı!

35
Hanzo'nun güzel doktoruydu! Kemal Sunal'ın rol arkadaşını şimdi bir de böyle görün - Sayfa 4

İşte Meral Zeren’in son hali...

45