Gündem
07 Tem 2010 13:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

HANİ ''GÜCÜ ÖZGÜRLÜĞÜNDE''YDİ? HABERTÜRK'TE ÇIKMAYAN HABERDEN DOLAYI HANGİ MUHABİR KOVULDU? (MEDYARADAR-ÖZEL)

Gazete Habertürk'te bir ilk daha yaşandı ve çıkmayan bir haberden dolayı muhabir işten atıldı!

Gazete Habertürk’te bir ilk daha yaşandı ve çıkmayan bir haberden dolayı muhabir işten atıldı!

Sabah gazetesinden transfer olan ekibin içinde olan Ercan Sarıkaya, bir belediye ihalesini konu alan haber yazdı.. Haber yazı işleri tarafından uygun bulunarak sayfaya kondu..

Ancak daha sonra patron katından gelen bir telefonla, haber sayfadan atıldı.. Haber sayfadan atılmakla kalmadı haberi yapan Ajans Habertürk’ün deneyimli muhabiri Ercan Sarıkaya da işten atıldı..

Sarıkaya’ya "organizasyon yapısı ve personel giderlerinin azaltılması" gerekçesiyle iş aktinin feshedildiği tebliğ edildi

"Gücü Özgürlüğünde" sloganıyla yayın yapan Gazete Habertürk’te kuruluşundan bu yana geçen 1.5 yıl içinde ilginç kovulma olaylarına da böylece bir yenisi eklendi..

Bilindiği gibi daha önce de editoryal hatadan dolayı Sevil Küçükkoşum,ekonomi sayfasında yeralan bir haber nedeniyle Cüneyt Toros, Deniz Feneri ile ilgili yaptığı bir haber nedeniyle Ali Gülen’in yanısıra Bekir Saçar, Muhittin Sirer,Çiğdem Toker,Ahu Özyurt,Özay Şendir ve Veli Toprak gibi isimler ise medya tarihinde görülmemiş gerekçelerle işten atılmışlardı..

Ancak bu kez bir muhabir çıkmayan bir haberden dolayı işten atılarak medya tarihine geçti..

MEDYARADAR - ÖZEL