Magazin
05 Oca 2017 11:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:20

Hangimiz Sevmedik dizisinin yeni Itır'ı belli oldu!

Dizi setinde Can Yaman ile kavga ettikten sonra kovulan Selen Soyder'in yerine dizide Itır karakterini oynayacak isim belli oldu.

TRT'nin aile dizisi 'Hangimiz Sevmedik'ten olaylı bir şekilde ayrılan Selen Soyder'in yerine Sezgi Sena Akay'ın geldiği öne sürülmüştü. Ancak yapım şirketi Yeliz Kuvancı'yla anlaşıldığını açıkladı

İLK TEKLİF SEZGİ SENA AKAY'A

TRT 1'de yayınlanan 'Hangimiz Sevmedik'in setinde Can Yaman'la kavga eden Selen Soyder'in ekipten ayrılmasının ardından, Itır rolünü canlandırması için Sezgi Sena Akay'a teklif götürüldü.

SETE GİTTİ ANCAK ÇEKİME BAŞLAMADI

Sezgi Sena Akay dizi setine de gitti, ancak çekimlere başlayamadı. Çünkü BSK Yapım genç oyuncuyla çalışmaktan vazgeçti, onun yerine Yeliz Kuvancı ile anlaştı. Akay'ın menajeri Yeşim Kocaman, "Yapımcı firma, Akay'la tanışma talebinde bulunmuştur. Her iki taraf da henüz anlaşmaya varmamışken, oyuncumuzun dizide yer alacağına istinaden haberler çıkmıştır" açıklamasını yaptı.

YELİZ KUVANCI İLE ANLAŞTIK

BSK Yapım'dan Çağrı Bingüller ise "Sezgi Sena sete geldi, gezdi ama anlaşma yapmadık. Zaten o günlerde sete de ara vermiştik. Yeliz Kuvancı'yla anlaştık" dedi



YELİZ KUVANCI KİMDİR?

28 Şubat Ankara doğumlu olan Yeliz Kuvancı 29 yaşındadır. Son olarak Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakterine hayat veren Kuvancı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu.

Kuvancı'nın rol aldığı porjeler:

Öyle Bir Geçer Zaman ki - İnci Öğretmen
Seni Bana Yazmışlar - Zeynep
Böyle Bitmesin - Nazlı
Kocamın Ailesi - Güneş