Medya
14 Tem 2010 08:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

HANGİ YAZAR BUGÜNKÜ KÖŞESİNİ KONUK YAZARA AYIRDI?

"Nihat Genç'in yayımlanan son yazısından kısa bölümler bugün bu köşenin konuğu... "

Nihat Genç'in OdaTV'de yayımlanan son yazısından kısa bölümler bugün bu köşenin konuğu...

Tamamını buraya almam imkansızdı. Kısa alıntılar yapacağım. Bu güruha edilecek daha kudretli laf yok. Yazının tamamını nereden bulacağınızı biliyorsunuz.

Bir slogan gibi bitirdiği yazısının son sözüyle lafı ona bırakayım. Amerikan vesayeti anayasasına HAYIR!..
(...)

Bilim adamları 'hafıza aşısını' hemen bulmalı..
Türkiye'de henüz 'milli, yerel' bir darbe olmamıştır, 60 ihtilalinden 28 Şubat'a ve bugün Ergenekon darbesine kadar hepsinin arkasında ABD olduğunu hala bilmeyen mi var! Bugünlerin kabarmış suları çekildiğinde hepiniz acayip deniz yaratıklarının leşlerini İçişleri ve Adalet Bakanlığı koridorlarında göreceksiniz, inşallah iş işten geçmiş olmaz..
Amerika'nın sessiz savaşsız istila ve işgaline hayır!
Dünya tarihinin ilk boynuzlu anayasası, Anadolu halkını Amerika'yla aldatıyor.

Kendileri cemaatleri partileri holdingleri Amerikan vesayetine zaten girmişler, şimdi bizleri hepimizi de Amerikan vesayeti' altına almaya çalışıyorlar.

Kenan Evren-Özal döneminde tüm dünya tarihinde sadece ülkemizde birkaç yıl içinde fabrikasız üretimsiz üç-beş milyar dolar kazanmayı beceren cemaatlerin holdinglerin yazarlarına demokrasi şovlarına hayır!
12 Eylül yargılanacakmış Kenan Paşa sembolik de olsa mahkemeye çıkartılacakmış, pöhh, 12 Eylül yargılanacaksa, Evren-Özal'ın açtığı kapılardan kimler cemaatleri tarikatları polis okullarına soktu, kimler bir yılda üç-beş milyar dolar sahibi oldu, bunlar yargılansın... Yani cemaatlerin hem siyasi hem parasal kökleri yargılansın... Cemaat tarikat vesayetine hayır!

Hukuksuz belgesiz tutuklamalara infazlara HAYIR!
Her sabah asansör aynasında kaşımızı gözümüzü düzeltirken bu aynanın içinde gizli kamera var mı korkularına hayır!
Otuz kırk yıllık arkadaşlarına dahi telefonda 'telefonda olmaz kahveye gel de konuşalım' endişelerine hayır!

Bu 'Amerikan vesayeti' anayasasının derisinden yeni bir toplum şu kopya koyun Dolly çiftliği tasarlanıyor, şimdiden başardılar bile, milyonlarca Bülenç Arınç, milyonlarca Tayyip çoktan üretildi, yüz binlerce Hüseyin Çelik ve on binlerce Kibariye de promosyon..
Sahtekarca ucuz şovlara siyasi tezgahlara hayır!
(...)

Balkanlar Kafkasya Orta-Doğu'da eşine rastlanmayan büyüklükte ve berekette Harran Ovası'nda, Toros yaylalarında, Karadeniz yaylalarında iki inek yetiştirmeyi beceremeyen adamlar maşallah ekranlarda yüzlerce sığır yetiştirdi.. Irak işgalini bu sığırlar alkışladı. Amerikan ordusuna bu Teksas sığırları övücü destek yazıları yazdılar..
İftiralar, yalanlar, tezgahlar ve galeyancı medyasıyla Malazgirt Savaşı'ndan Kurtuluş Savaşı'na bugünlere kadar Türk ordusu ilk defa içeriden işbirlikçileriyle bu kadar ağır bir saldırının hedefi haline getirildi..
(...)

İran gezimde gece bir Azeri şoförün taksisindeyiz, 'Mollalarla aranız nasıl?' dedim, Azeri şoför az Türkçesiyle 'Ötümüze ağaç sokurlar' dedi, Türkiye'den arkadaşım gülmekten kırıldı, 'Niye gülüyorsun' dedim, bunlar bizden daha şanslı, bizimkiler 'Ötümüze liberal yazarları sokuyor' dedim...
Anadolu'nun bir çocuğu olarak buğdayı dahi ithal eden, eti dahi ithal eden bir ülkede yaşamaktan utandığım için, anayasaya hayır!
Amerikan vesayeti anayasasına hayır, çünkü sabah kalktığımda devlet çöplüğünde eşelenen liberal yazarlar görmekten bıktım..
Amerikan vesayeti anayasasına hayır, çünkü işbirlikçi iktidar, gözüne bakamadığı insanların gözlerini oyuyor, kederini duymadıkları hayatın kaderiyle oynuyorlar..

İktidar oldukları sekiz yıldan beri, nerde sıradan bir konuşma yapsak, 'yeni bir film geldi gitsek mi?' diye lafa girsek, 'ama halk, milli irade bizim arkamızda' diye cevap veriyorlar.. 'Gazeteler yazıyor güneşte patlamalar var', cevap: 'milli irade bizim arkamızda, halk bizden yana..'. Şu haber spikerine ne oldu artık ekrana çıkmıyor, cevap: 'Milli irade arkamızda, halk bizi destekliyor..'.. Türkiye Dünya Kupası'na katılsa ne iyi olurdu, cevap: Milli irade arkamızda halk bizi destekliyor..'

Bunun anlamı şu, potansiyel Kuddusi Okkır'lar için artık merhamet şefkat insanlık hukuk hiç yok, çünkü halk evet'le arkalarında.. Bugünün şartlarında dahi işgal kuvvetleri gibi gördüğünü içeri tıkanlar, yarın 'evet' dendiğinde, oturup ağlayacak yeriniz dahi olmayacak..

Allah göstermesin sandıktan 'evet' dendiğinde Kibariye önde liberal yazarlar arkada önce bir 'roman havası' sonra birlikte Fatih Camii'nde hatim indirme, peşinden Süleyman Çelebi'den mevlit ve hepsinin göğsüne iftihar onur ödülü Amerikan çapraz şeridi törenle takılır.
(...)

Amerikan vesayetiyle oluşturulmuş İslamcı, sağcı, işbirlikçi, faşist liberal cephelerin tozunu attırmak için, Amerikan vesayeti anayasasına HAYIR!

Serdar AKİNAN / AKŞAM