Televizyon
14 Tem 2010 16:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

HANGİ ÜNLÜ TELEVİZYON YILDIZININ HAYATI FİLM OLUYOR?

Televizyon dünyasına damgasını vurmuş olan bir ismin hayatı film olacak. İşte o isim&...

Filmi yapılacak isim ise ABD'nin en güçlü, en çok kazanan kadını olarak anılan Oprah Winfrey. Yazar Kitty Kelly'nin kaleminden çıkan, Oprah: Bir biyografi isimli roman senaryolaştırılarak sinemaya uyarlanacak.

"OYUNCUYU BELİRLEMEK BİR MEYDAN OKUMA"

Rol aldığı Mor Yıllar (The Color Purple) filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı da bulunan Winfrey'in hayatının anlatılacağı filmin 2-4 saatlik bir film olması bekleniyor. Yapımcı Thompson, "Oprah'ın Missisipi'nin kırsal bir bölgesinden dünya sahnesine çıkışı büyüleyici bir yolculuk. Oprah'ı kimin oynayacağını belirlemek ise başlı başına bir meydan okuma. Ünlü ve ünsüz tüm kadın oyuncuları elemeden geçirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kitapta anlatılan Winfrey'in yoksul geçmişiyle süslenmiş yaşam öyküsünün yanı sıra uyuşturucu kullandığı iddiaları da bir dönem hayli konuşulmuştu. Winfrey Amerika Birleşik Devletlerinde her hafta ortalama 42 milyon kişi tarafından izleniyor. Oprah Winfrey Amerika'nın yardım meleği olarak da biliniyor, ünlü sunucu birçok yardıma muhtaç kişiye yardım eli uzattı ve programına katılan birçok insana da büyük sürpriz hediyeler verdi. Son olarak Oprah Winfrey'in geçtiğimiz yıllarda o gün içinde programa katılan tüm izleyicilere son model, sıfır bir araba hediye etmesi çok konuşulmuştu.

ETİKETLER
#oprah winfrey