Magazin
02 Ara 2012 09:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:26

HANGİ ÜNLÜ SUNUCUNUN KEYİF GECESİ KARAKOLDA BİTTİ?

Güzel sunucu felekten bir gece çalmak istedi, ama daha sonra yaşadıkları tam anlamıyla kabusa döndü..

Güzel sunucu Ece Erken'in; arkadaşlarıyla Etiler'deki Günaydın Steak House'da geçirdiği keyifli gecesi; adeta kabusa dönüştü. Her şey; Erken'in trafik kontrolüne yakalanmasıyla başladı. Sunucu, basının önünde alkol muayenesine girmek istemeyince olanlar oldu!

HASTANEYE GİTTİ
Hemen telefonuna sarılıp avukatını arayıp fikir alan Ece Erken, polislere alkolmetreyi karakolda üflemek istediğini söyledi. Erken, polisler eşliğinde kah tahlilleri için Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü. '

'RENCİDE EDİLDİM'
Kötü muameleye maruz kaldığını iddia eden Ece Erken, doktor muayenesine girdi. Erken'e doktor; "orta derecede alkollü" raporu verdi. Ünlü sunucu ise olayı şöyle anlattı: "Kameralar önünde alkolmetreyi üflemek istemedim. Polislerin gece boyu süren tavrı karşısında; tahlil de yaptırmadım. Yarın dava açarak hakkımı arayacağım. Çünkü beni rencide etmeye çalıştılar."

3 SAATTE YIKILDI
Eğlendiği mekandan gülerek çıkan Ece Erken, başına gelenler yüzünden 3 saatte içerisinde yıkıldı. Ehliyetine el konulan Erken'in gözlerinin şişmesi dikkat çekti. Erken, alkol almadığını söylerken; hakkını mahkemede arayacağını da sözlerine ekledi.

BASINI GÖRDÜ ÜFLEMEDİ
* Ortaköy'de yapılan rutin trafik kontrolüne takılan Ece Erken, alkolmetreyi üflemek istemedi. Hemen telefonuyla avukatına ulaşan Erken, polislere; "Kameralar var üflemem; kontrollerimi de hastanede yapın" dedi.

* Erken, yanındaki bir polis memuru eşliğinde kan tahlilleri yapılması için Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü.

* Ünlü sunucu, trafik kontrolünün yapıldığı yerden hastaneye kadar kendisini takip eden muhabirlere, tek kelime etmedi.

* Oktay Derelioğlu ve eşinin hastanede yalnız bırakmadığı Ece Erken, çiftin otomobiliyle üzgün bir şekilde evinin yolunu tuttu.