Radar Hattı
01 Ağu 2010 13:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

HANGİ ÜNLÜ SPOR YAZARI HIRSIZ KURBANI OLDU?

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Sarımsaklı beldesinde denize giren spor yazarı hırsızların gazabına uğradı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Sarımsaklı beldesinde denize giren spor yazarı Turgay Renklikurt’un otomobilinden yaklaşık 13 bin TL çaldıkları iddia edilen iki zanlıyı İzmir’de yakaladı.

Eşiyle birlikte Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Sarımsaklı beldesine ev satın almaya gelen Turgay Renklikurt, ev taksiti olarak yanında getirdiği 7 bin 250 TL, bin 45 avro, bin 889 dolar ve 20 Slovakya avrosu ile kendisi ve eşine ait kol saati, altın kolye gibi ziynet eşyalarını otomobilinin bagajına kilitledi.

Öğle vakti aracını plaja yakın yere park eden Renklikurt, daha sonra eşiyle birlikte Sarımsaklı’da denize girdi. Bir süre denizde yüzerek dinlenen Turgay Renklikurt ve eşi araçlarının başına döndüklerinde otomobilin kelebek camının kırıldığını ve bagajdaki içinde para ile ziynet eşyalarının bulunduğu çantanın çalındığını fark etti. Durum jandarma ekiplerine bildirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, hırsızlar kıskıvrak yakalandı..

ETİKETLER
#turgay renklikurt