Medya
30 Mar 2010 09:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

HANGİ ÜNLÜ SPİKER LÜKS VİLLASINI SATIP KÖY EVİNDE YAŞAMAYA BAŞLADI?

"Akyarlar'daki leb-i derya manzaralı villayı bırakıp, Gümüşlük'te mandalina bahçesiyle çevrili bir köy evine yerleşti."

Serap Ezgü köye yerleşti

Akyarlar’daki leb-i derya manzaralı villayı bırakıp, Gümüşlük’te  mandalina bahçesiyle çevrili bir köy evine yerleşti. Ezgü “Tam bir köy hayatı yaşıyorum” diyor

Hafta sonu Bodrum’daydım. İstanbul’dan bir arkadaşımla karşılaştım Bodrum Limanı’nda. Yazlık bakmak için Bodrum’a gelen arkadaşım, “Akyarlar’da bir emlakçı bekliyor beni. Elinde birkaç villa var, onları gösterecek bana. Beraber gidelim mi?” dedi. “Olur” dedim ve yola koyulduk. Emlakçı, portföyündeki villaları ballandıra ballandıra anlatmaya başladı: “Elimde kelepir bir villa var. Ünlü sunucu Serap Ezgü’nün de villasının olduğu bir site burası.” Mevzu sadece benim değil, arkadaşımın da ilgisini çekti ve “Anlatma da göster bize” dedi. Akyarlar’daki Sude Sitesi’ne geldiğimizde emlakçı, Serap Ezgü’nün mavi panjurlu villasını gösterip, “İşte bu. En alt katında fitness salonu bile var” diye anlatmaya başladı yine. “Onun villası benim portföyümde değil, ama bilgim var. Geçen sene Gümüşlük Kadıkalesi’nde üç dönümlük bir mandalina bahçesi alıp, oraya yerleştiği için satışa çıkardı burayı. Duyduğuma göre istediği para da 600 bin lira.”

Serap Ezgü’nün satışa çıkardığı tripleks villanın manzarası gerçekten de müthiş: Her katından ve odasından tabak gibi deniz manzarası ve Kos Adası karşınızda.
Bodrum’dan ayrılmadan Serap Ezgü’yü aradım. Leb-i derya deniz manzaralı villayı bırakıp, Gümüşlük Kadıkalesi’nde deniz görmeyen ama üç değil, beş dönümlük mandalina bahçesiyle çevrili, havuzlu bir ev alıp oraya yerleştiğini anlatan Ezgü, şunları söyledi: “Akyarlar’daki villayı 600 bine satışa çıkarmıştım, ama kriz nedeniyle fiyatı 450’ye indirdim. Orası deniz manzaralıydı, burası ise köy. Deniz yok, ama gözün alabildiğince dağ ve yeşil var. Geçen sene aldım, tadilat yaptım ve daha yeni yeni yerleşmeye başladım. Doğa içinde tam bir köy hayatı yaşıyorum burada. Az önce yemekte limon lazım oldu, söylemesi ayıp, gidip dalından aldım. Meyvelerim, tavuklarım var. Tek eksiğim inek. Onu da alacaktım, ama ‘sinek yapar’ dediler vazgeçtim. Sabahları komşularımdan alıyorum sütü.”

Ali Eyüboğlu/Milliyet