Magazin
11 Mar 2012 16:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:25

HANGİ ÜNLÜ OYUNCU BARDA TACİZE UĞRADI?

Ünlü oyuncu eğlenmek için gittiği Asmalımescit'teki barda hayranları tarafından ablukaya alındı.

Tolgahan Sayışman, eğlenmek için gittiği Asmalımescit’teki barda kadın hayranları tarafından ablukaya alındı. Soluğu dışarıda alan Oyuncu, bu kez de bir kadının kendisine laf atması üzerine evine dönmek zorunda kaldı.

YENİ EV ALMIŞTI

Oysa yakışıklı Oyuncu Tolgahan Sayışman’ın keyfi son günlerde gayet yerindeydi. Sayışman; bir senedir kirada oturduğu Şişli Residence’taki evi, 750 bin lira ödeyerek satın aldı. Evin; Sayışman’ın yıllardır biriktirdiği para ile satın aldığı ilk ev olduğu öğrenildi. Keyfi çok yerinde olan Oyuncu; yeni evinde, yakın arkadaşlarının katıldığı bir parti verdi.

Katıldığı erkek güzellik yarışmasıyla adını duyuran Tolgahan Sayışman daha sonra çeşitli dersler alarak Oyunculuğa yönelmişti. 2005 yılında Güney Kore’de gerçekleşen erkek güzellik yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçilen Sayışman, Oyunculuk eğitiminin ardından ilk olarak "Esir Kalpler" dizisinde oynamaya başladı. Sayışman daha sonra "Maçolar", "Dicle", "Hepsi 1" ve "Acemi Cadı" dizilerinde de Oyuncu olarak yer aldı.

2008’de başrollerini Fahriye Evcen’le paylaştığı "Aşk Tutulması" adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekolarları kıran "Elveda Rumeli" adlı dizide Mustafa rolünü canlandıran Oyuncu, "Aşk Geliyorum Demez" filmindeyse Bergüzar Korel ile başrol oynadı.

"Kavak Yelleri"ne konuk Oyuncu olarak katılan Sayışman, "Firar" adlı bir sinema filmi projesinde çalışmak üzere hazırlanıyor. Oyuncu ayrıca 2010 yılının Eylül ayında başlayan ve FOX TV’de yayınlanan "Lale Devri" adlı dizide de başroldeki Çınar karakterini canlandırıyor.