Gündem
16 Mayıs 2012 18:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

HANGİ ÜNLÜ MÜCEVHER FİRMASI MEDYA SEKTÖRÜNE GİRİYOR? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Türkiye'nin lider mücevher firmalarından birisi medya sektörüne girmek için ilk adımı attı!

Mücevher sektörünün önde gelen firmalarından Altınbaş, kurulduğu günden bu yana sektöre getirdiği ilklere bir yenisini daha ekledi.

İlk sayısı Mayıs ayında okuyucuları ile buluşan Altınbaş Life, güzellikten modaya, tasarımdan seyahate ve mücevher dünyasına kadar verdiği haberlerle şehirli kadının vazgeçilmez rehberi olmaya aday.

Altınbaş Life ile zaman su gibi akacak!

İki ayda bir çıkacak olan Altınbaş Life Dergisi trend, gündem, stil, seyahat, yaşam, sağlık- bakım kategori başlığı altındaki zengin içeriğiyle ilk sayısında okuyucuları ile buluşuyor.

Evlilik sezonu ve Mezuniyet Sezonunun birlikte yaşandığı bugünlerde, mücevher ve kıyafet önerilerini bir arada sunduğu konular dışında, Mayıs ve Haziran aylarında kutlanacak olan Anneler Günü ve Babalar Günü şerefine ünlü isimlerle yapılan keyifli röportajları da sayfasına taşıdı.

Ebru Şallı, Deniz Pulaş ve Ayşe Tolga gibi ünlü anneler hamilelik dönemlerini ve annelik duygusunu paylaşırken,  İbrahim Kutluay, Tamer Karadağlı,  Levent Üzümcü ve Hakan Yılmaz ile baba olduklarında neler hissettiklerini, Altınbaş Life okuyucuları için bütün samimiyetleriyle anlattılar.

Ünlü markaların 2012 yaz trendleri, yaz düğünleri için altın fikirler ve dünyanın en popüler seyahat rotaları ile yaratılan alternatif tatil seçenekleri gibi birçok konu, derginin ilk sayısında okuyucuların beğenisine sunuluyor. 

MEDYARADAR- ÖZEL