Televizyon
22 Ağu 2013 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:21

HANGİ ÜNLÜ EKRAN YÜZÜ 9 AYDA 40 KİLO VERMEYİ BAŞARDI? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Ünlü sunucu 9 ayda tam 40 kilo vererek 111 kilodan 71 kiloya 52 bedenden 40 bedene düştü.

ATV Avrupa, Kanal 7, STV Avrupa, ShowTürk ve Showmax kanalllarında “Emlak Turu” adlı programı sunan Duygu Meltem Yalçınkaya 9 ayda tam 40 kilo vererek 111 kilodan 71 kiloya 52 bedenden 40 bedene düştü. Yalçınkaya, yeni görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor.

Yaptığı Emlak programlarında on binlerce kişiyi hayallerine kavuşturarak tapu sahibi yapan Duygu Meltem Yalçınkaya 6 beden incelerek inanılmaz bir görüntüye ulaşan, güzelliği ile olduğu kadar artık yeni fiziği ile de tüm izleyicilerini büyüleyen Yalçınkaya,  izleyicileri tarafından tanınmayacak hale geldi.

Op. Dr. Murat Üstün’ ün sergilediği başarılı mide küçültme ameliyatı sonrası sağlıklı bir yaşama adım attı. Sağlıklı ve düzenli beslenmenin yanı sıra düzenli olarak termal havuz, termal selülit jeli ve masaj yardımı ile 40 kilo vermeyi başaran Yalçınkaya " En büyük şikayetim yeni halimi izleyicilerimin tanımaması. Eski halimden oldukça şikayetçiydim.Kendimi bambaşka hissediyorum yeni yayın döneminde yepyeni görüntüm ve projelerimle izleyenlerimle buluşmaya hazırım” dedi.


MEDYARADAR- ÖZEL