Magazin
05 Eki 2010 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:40

HANGİ TÜRK GAZETECİ JULİA ROBERTS'IN ''GEL KUCAĞIMA OTUR'' TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ?

Hollywood'un en pahalı yıldızlarından Julia Roberts, espritüel tavrıyla deneyimli gazeteciye zor dakikalar yaşattı. İşte o anlar.

Nothing Hill isimli filmde, Amerika’dan İngiltere’ye gelen ve kitapevi işleten sıradan bir İngilize aşık olan film yıldızını canlandırmıştı Julia Roberts. 1999 yapımı filmi izleyenlerin hatırlayacağı en eğlenceli sahne, kitapçıyı canlandıran Hugh Grant’in filminin galası için İngiltere’de bulunan Julia Roberts ile röportaj yaptığı anlardır. Hugh Grant bir gazeteci sanıldığı için sevgilisi Julia Roberts’e "garip" sorular sormak ve filmin tüm oyuncuları ile 5’er dakikalık röportajlar yapmak zorunda kalır.

Hürriyet’in Roma Temsilcisi Reha Erus elbette ki kendi mesleğinin gereğini yerine getirmek ve CNN Türk için Julia Roberts ile röportaj yaptı. "Ye, Dua et, Sev"  filminin başrollerini oynayan Julia Roberts ise esprileri ile Reha Erus’a zor anlar yaşattı.

GEL KUCAĞIMA OTUR DEDİM OTURMADI

Röportaj öncesinde Roberts ile beraber fotoğraf çektirmek isteyen Reha Erus’a ünlü yıldız yakınında boş bir yer olmadığı için "gel kucağıma otur" dedi. Röportaj sonrasında tekrar karşılaştıklarında ise teklifini tüm gazetecilerin öğrenmesini sağladı ve "Bu meslektaşınız sabah büyük bir fırsatı kaçırdı. Kucağıma oturmasını teklif ettim, oturmadı" diyerek deneyimli gazeteci ile dalga geçti.

Reha Erus ise yaptığı röportajı bugün Hürriyet gazetesinde yayınladı ve çok eğlenceli bu sohbetin ayrıntılarını anlattı:

İŞTE NEŞELİ SOHBETİN AYRINTILARI

"Az sonra CNN Türk için 5 dakika sürecek bir röportaj yapacağız. Röportaj öncesinde "Süre tamamlanınca yanınıza gelip birlikte iki üç saniyelik bir görüntü alabilir miyiz?" diye soruyorum. Sağına bakıyor kahve fincanları, bardaklar, su şişeleri; soluna bakıyor aydınlatma perdesi ve spotlar. "Yer yok, ama o zaman gelip kucağıma oturursun" deyip gülüyor. Röportaj bitiyor. Yüzüne bakıyorum. "Haydi gel kucağıma otur" sözünü yineliyor. Yanına ilişiyorum, görüntü alınıyor. Öğleden sonra bu kez yuvarlak masada birkaç yabancı gazeteciyle yazılı basın için 20 dakikalık bir röportaj yapacağız. Julia Roberts geliyor, beni görüyor ve diğerlerine dönerek "Bu meslektaşınız sabah büyük bir fırsatı kaçırdı. Kucağıma oturmasını teklif ettim, oturmadı" diyor. Sonrasında keyifli bir söyleşiye başlıyoruz."

Reha Erus’un Julia Roberts röportajını buradan okuyabilirsiniz.